PR CUAET
-
а что за страховая ? есть ссылка на подробности ?
-
кажуть, що так, але пруфов не надають
-
Доброго дня. Потрібна порада!!! Прийшов запит на медкомісію для депендента в Україні. Дата найшвидшого проходження медкомісії перевищує 30 днів з дня отримання листа -запиту (Львів).Як попросити про подовження часу для медицини?Куди писати?Чи був у когось подібний досвід?
-
Так , і це краще для вас :) менше податків заплатите.
-
9:47 Галифакс.
-
8:45 Торонто
-
8.46, Онтаріо.
-
6:07 Ванкувер
-
Нам далеко в Київ на медицину . Бо ми із Івано-франківської обл. Чи продовжили комусь тереміни для проходження медицини в Україні?
-
Ви зʼясували що писати в тих полях ?))
-
8.46 Toronto. Аор ще нема
-
9:46 Галифакс
-
Прийшов лист о 8:44am (Торонто). На імейл representative.
-
В мене -щойно перевірила, аплікація submitted. А то я вже почала хвилюватися) але лист мені потрібен бо подавати будем доньці все ж знову на ворк то було б зручно з тим листом.
-
Ті, кому прийшли листи, що програма закрилася, відпишіться, будь ласка, коли саме прийшов лист і де ви знаходитесь (щоб була зрозуміла часова зона). Хочу зрозуміти, чи це було плюс мінус в один час, чи кожному окремо.
-
Я розумію. Поки що майже в усіх, хто відписався, листи прийшли приблизно в однаковий час 8.44-8.47 по Торонто, є лише один лист у Ванкувері, який прийшов на 20хв пізніше
-
1 і 3 вівторок кожного місяця о 6 годині
-
Ваша правда ,небезпечно.
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, для изготовления паспорта ребенку до 16 лет нужно ли оплачивать консульский сбор 53 дол (вроде написано на сайте, что не нужно, а после авторизации уже написано, что нужно). И если ребёнку успеть подать до 12 лет, то где делать фото 10*15?
-
Дуже дякую за відповідь! Підкажіть будь-ласка як називається довідка про доходи? "Відомості з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про джерела/суми нарахованого доходу"? Чи якась інша
12 Jan 2024, 17:45
298388/471948
less than a minute ago