PR CUAET
-
9:46 Галифакс
-
Прийшов лист о 8:44am (Торонто). На імейл representative.
-
В мене -щойно перевірила, аплікація submitted. А то я вже почала хвилюватися) але лист мені потрібен бо подавати будем доньці все ж знову на ворк то було б зручно з тим листом.
-
Ті, кому прийшли листи, що програма закрилася, відпишіться, будь ласка, коли саме прийшов лист і де ви знаходитесь (щоб була зрозуміла часова зона). Хочу зрозуміти, чи це було плюс мінус в один час, чи кожному окремо.
-
Я розумію. Поки що майже в усіх, хто відписався, листи прийшли приблизно в однаковий час 8.44-8.47 по Торонто, є лише один лист у Ванкувері, який прийшов на 20хв пізніше
-
1 і 3 вівторок кожного місяця о 6 годині
-
Ваша правда ,небезпечно.
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, для изготовления паспорта ребенку до 16 лет нужно ли оплачивать консульский сбор 53 дол (вроде написано на сайте, что не нужно, а после авторизации уже написано, что нужно). И если ребёнку успеть подать до 12 лет, то где делать фото 10*15?
-
Дуже дякую за відповідь! Підкажіть будь-ласка як називається довідка про доходи? "Відомості з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про джерела/суми нарахованого доходу"? Чи якась інша
-
Ви ж розумієте, що "далеко їхати" це не підстава для перенесення термвнів. Крім того будь-яке перенесення може коштувати Вам + декілька місяців очикування? Будете писати запит, краще пишить що небезпечно їхати ніж "далеко"
-
t.me/prcuaet/1783/345057
-
Привіт! Хто ловить слоти? Торонто- поділіться лайфаками … тільки другий вівторок та 7 pm?
-
На жаль ні, але зробив і відправив ось так.
-
Ми подавали закордонний, проблем не було
-
Доброго дня. Хтось отримував ecopr останні дні?
-
6:45 AM Калгарі (заявку подавала 22 жовтня)
-
У нас с Торонто час разницы, получается рассылка в одно время
-
Поки що є лише одне відхилення від часу, коли більшість отримала. Подивимося впродовж дня, чи ще хтось отримає пізніше. Може і ми теж.
-
Гамілтон 8.46
-
Квебек 8:46
12 Jan 2024, 17:45
298399/466930
13 minutes ago