PR CUAET
-
*кожен другий вівторок, наступна найближча дата - 29 жовтня
-
Так, дійсно, 29. Дякую. Подивилась календар, що з неділі починається)
-
*з 6 до 9
-
У мене не працює також але мені з aor прийшла біометрію
-
*29 жовтня
-
зрозумів. тоді очікуйте. тепер бачимо що не всім надіслані ранкові листи
-
Не розумію, що за паніка.. Всі заявки опрацюють, не хвилюйтеся🫶 Цей лист повідомляє, що програма закрита і всі хто подався будуть опрацьовані і що ми маємо право продовжити собі офіційні документи для перебування в Канаді. The purpose of this e-mail is to advise you that we’ll continue to process your application as well as all other applications received on or before October 22, 2024.
-
І ми все ще чекаємо з 20 🤐 вересня
-
Що це означає для учасників чату. 1. Альберта, яка і так стала недоступною для багатоьх, зараз буде ще більше недоступною (квота імовірно буде як мінімум в двічі меншою) 2. Переїзди в інші провінції де все "умовно легко" з іміграцією, такі як Саскачеван та Ньюфаунленд тепер будуть більш ризиковані, бо їхні квоти імовірно наступного року також будуть закінчуватися достроково. 3. Найперспективніші способи імміграції це Рурал (як Рурал Альберти, так і рурал федеральний, який мали б оголосити до кінця року), а також ЕЕ по спец категоріях (робота від пів року в певних НОК медицини, будівництва, транспорту, чи агро)
-
Лист прийшов в 8.45. Торонто. Ще немає AOR. Подача 07.09.2024.
-
Мы тоже из Эдмонтона. Учительница сына дала письмо без проблем. На два листа написала положительные моменты. Я ее попросил в личной переписке, не через школу. Мы только подались, хочу и для дочки сейчас попросить учителя написать.