PR CUAET
-
Дзвонити не треба, якщо лист отримали
-
* 6 pm за часом консульства
-
Супер, я ж казав😂😂. Всьо тепер всі питаємо як подзвонити до ірсс. Лист вже нічого не значить😂
-
Сьогодні уряд оголосив новий план іміграції на наступні 3 роки: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2025-2027.html З важливого: 1. Загальні квоти на тимчасових та постійних резидентів опустили на 50% та 25% відповідно. 2. Кількість студентів тепер буде обмежена 300 тис. в рік 3. Кількість робітників на LMIA до 82 тис в рік (це майже втричі зменшить кількість LMIA) 4. ЕЕ по кількості залишається майже таким як був, але тепер зафіксовано 2/3 квоти на тих хто в Канаді, і / квоти на спец категорії (медики, будівельники, ІТ. і тд) 5. Всі провінційні квоти зменшено до 55 тисяч - це зменшення на 60%!!! 6. Гуманітарна на 2025 дещо пднялася з середніх 8 тис до середніх 10 тис., але на 2026 опустилася з середніх 8 тис до середніх 6900. Варто також зазначити що ця квота імовірно включає тих хто подав заявку по Українській програмі.
-
Отримав в 6:45 по Ванкуверу
-
Так. Правильно розуміюєте
-
Так, Оттава та Торонто о 6 за їх місцевим часом. Але одного разу бачила слоти в Едмонтоні теж о 6 за часом Торонто. Моніторю усе що можу.)
-
Знайомі, які не отримали лист, дзвонили і їхню заявку таки НЕ бачать
-
Мені не прийшов лист Подача 11 січня 2024
-
Доброго дня. А це дипломатичною поштою чи експрес?
-
Так, але як вони це зроблять, коди вони ЗНИЗИЛИ кількість людей на ПР
-
В католицькій. Обидва вчителі відмовили і школа, я просто взяла табелі. Вже як є
-
Здравствуйте, подскажите, у меня 2 месяца осталось до окончания срока моего загранпаспорта, я могу его продлить? Или за месяц до окончания они продлевают?
-
Дякую. Буду також відправляти оригінал. Дочитала формуляр, як раз у кінці так і написано. Ох уже ця бюрократія…)
-
Тоже пришло письмо, AOR еще не было. Подача 22 ноября 2023. А была надежда на получения AORa. Ну хоть не забыли/забили на заявку 🙂
-
Вітаю. Чи були оновлення по AOR? Останній я так розумію за 8 січня?
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії будуть видалятися Дякуємо
-
Я взагалі то жартував. Але ящо людям робити нічого окрім цілий день засмічувати топік датою та часом то подивимось. Як тільки до чату дойде що ви не побачите апдейти через ці повідомлення то видалимо
-
Привіт! Скажіть будь ласка, було в когось таке що прийшло еліджибіліті, але запита на медицину нема? В листі сказали що прийде через декілька днів а вже третій тиждень йде.
-
Може ви в католицькій школі? Бо державні відмовляють а з католицької теж чула що дають
12 Jan 2024, 17:45
298606/429214
3 minutes ago