PR CUAET
-
Так, Оттава та Торонто о 6 за їх місцевим часом. Але одного разу бачила слоти в Едмонтоні теж о 6 за часом Торонто. Моніторю усе що можу.)
-
Доброго дня. А це дипломатичною поштою чи експрес?
-
Здравствуйте, подскажите, у меня 2 месяца осталось до окончания срока моего загранпаспорта, я могу его продлить? Или за месяц до окончания они продлевают?
-
Дякую. Буду також відправляти оригінал. Дочитала формуляр, як раз у кінці так і написано. Ох уже ця бюрократія…)
-
Вітаю. Чи були оновлення по AOR? Останній я так розумію за 8 січня?
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії будуть видалятися Дякуємо
-
Привіт! Скажіть будь ласка, було в когось таке що прийшло еліджибіліті, але запита на медицину нема? В листі сказали що прийде через декілька днів а вже третій тиждень йде.
-
Може ви в католицькій школі? Бо державні відмовляють а з католицької теж чула що дають
-
Чат jpt. Не збувайте,що під кожну вакансію своє резюме і воно не універсальне
-
Хтось може поділитися логікою відправки паспортів. Як паспорти які виготовлено пізніше вже прибули, а паспорти виготовлені 01.08.2024 ні?
-
Я сама проти того, щоб масово дзвонити кудись. Тим більше що витрачати 2 год в робочий час, щоб додзвонитися і поговорити - це те ще задоволення і я до нього вдаюся лише вкрай рідко. Водночас, цей лист - це новий феномен, який хочеться краще зрозуміти. В мене нема панічних настроїв, хоч ми і не отримали листа, який отримало багато учасників чату. Але напевно спробую подзвонити наступного тижня і взнати, чи бачать аплікацію. Далі якщо бачать - алгоритм простий, розслабитися на 9+ міс, чекаючи АОР. Якщо не бачать, подзвонити ще через місяць-два.
-
Доброго дня, отримав новий Visitors Records (для дитини), а там помилка в номере паспорта (два рази цифри напечатали) понабирают по объявлению. Підкажіть будь ласка де можна виправити цю помилку?
-
Я чула, що так в багатьох школах кажуть і не дають довідки. Мені навіть консультант казав, що це не проблема. Хоча мені написали і в старшій, і в молодшій вчителі (обидві школи паблік, Онтаріо). Я також додавала оцінки як свідоцтво того, що діти навчаються і досить успішно