PR CUAET
-
Дякую. Буду також відправляти оригінал. Дочитала формуляр, як раз у кінці так і написано. Ох уже ця бюрократія…)
-
Вітаю. Чи були оновлення по AOR? Останній я так розумію за 8 січня?
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії будуть видалятися Дякуємо
-
Привіт! Скажіть будь ласка, було в когось таке що прийшло еліджибіліті, але запита на медицину нема? В листі сказали що прийде через декілька днів а вже третій тиждень йде.
-
Може ви в католицькій школі? Бо державні відмовляють а з католицької теж чула що дають
-
Чат jpt. Не збувайте,що під кожну вакансію своє резюме і воно не універсальне
-
Хтось може поділитися логікою відправки паспортів. Як паспорти які виготовлено пізніше вже прибули, а паспорти виготовлені 01.08.2024 ні?
-
Я сама проти того, щоб масово дзвонити кудись. Тим більше що витрачати 2 год в робочий час, щоб додзвонитися і поговорити - це те ще задоволення і я до нього вдаюся лише вкрай рідко. Водночас, цей лист - це новий феномен, який хочеться краще зрозуміти. В мене нема панічних настроїв, хоч ми і не отримали листа, який отримало багато учасників чату. Але напевно спробую подзвонити наступного тижня і взнати, чи бачать аплікацію. Далі якщо бачать - алгоритм простий, розслабитися на 9+ міс, чекаючи АОР. Якщо не бачать, подзвонити ще через місяць-два.
-
Доброго дня, отримав новий Visitors Records (для дитини), а там помилка в номере паспорта (два рази цифри напечатали) понабирают по объявлению. Підкажіть будь ласка де можна виправити цю помилку?
-
Я чула, що так в багатьох школах кажуть і не дають довідки. Мені навіть консультант казав, що це не проблема. Хоча мені написали і в старшій, і в молодшій вчителі (обидві школи паблік, Онтаріо). Я також додавала оцінки як свідоцтво того, що діти навчаються і досить успішно
-
За 2 місяці
-
З 8го листопада для того щоб податися на LMIA по High-wage stream (а low-wage stream тепер умовно кажучи недоступний для більшості міст Канади), роботодавцеві потрібно буде запропонувати працівнику заробітну плату вище ніж середня по провінції на 20%. Тобто для більшості провінцій LMIA буде актуальним лише для тих в кого заробітна плата запропонована вище 35 дол в годину. Проте ці зміни імовірно не торкнуться стріму підтримки ПР. Проте цей стрім має ряд недоліків: 1. Довгий процесинг - 7-9 місяців (який зараз буде ставати тільки довшим) 2. LMIA не дає змоги податися на дозвіл на роботу, і діє лише 6 місяців (додає 50 балів в ЕЕ). Відповідно ящко не змогли отримати запрошення за ті 6 місяців, LMIA "випаровується" Враховуючи різке зменшення квот на LMIA можна зробити висновок що переконати роботодавця запустити процес LMIA буде на порядок складніше, а його успішне отримання буде набагато менш імовірним. Додатково це напевно підніме вартість "покупки" LMIA що є частиною immigration fraud. Але чи матиме це реальний ефект на тих хто користується "схемами", чи тільки на бізнеси, які дійсно потребують працівників в низькооплачуваних професіях локально і не матимуть змоги їх тепер отримати навіть ззакордону - сумніваюся.
-
З 28го жовтня ESDC більше не буде приймати атестаційні листи від адвокатів чи чартерних бухгалтерів як підтвердження легітимності бізнесу. Це означає що компаніям потрібно буде надавати фінансові документи (Т100, Т125, та Т4) за останній звітний рік для того щоб подати заявку на LMIA Хто зараз наближається до подачі дуже рекомендую встигнути податися до кінця цього тижня.
-
Ну в мене і листа сабміт не було, в мене в кабінеті стоіть сабміт. І по куает листа я не отримувала, що закрилася програма