PR CUAET
-
Так, все є і в мене, і в нього. Ми відправили заявки десь у 1 PM по Калгарі, обидві заявки значиться як сабміттед
-
А що це?
-
Правильно, не має. Це технічно взагалі не імміграційна програма.
-
Взагалі, для EE, виглядає не дуже погано. Якщо порівнювати максимальні значення, економічна міграція знизилась з 281,135 у 2024 до 256,000 у 2025. Це дуже незначна зміна, і загальна частка економічної іміграції все ще висока. Зник СТЕМ. Залишаються франкофонні вибірки. Мені подобається, що квоту на спец. категорії відокремили від більш загальної групи, яка раніше називалася Federal High Skilled. Ми тепер знаємо, що категорії отримають 41k max, і ще 82,980 max підуть окремо на "In-Canada Focus" (здебільшого СEC, відповідно до нотаток).
-
Так
-
Я просто не думала що якщо є сабміт в кабінеті, оплачена заявка і я ще маю дзвонити і питати чи все ок))
-
І в вас і в сина сабмітед 22 жовтня?Ви встигли до закриття?
-
Как я и писал раньше cut off по всем AAIP будет 79-83 скорее всего в первых выборках и возможно опуститься дальше до 75-78 баллов при конкуренции от 1:10 до 1:35
-
наша програма не має квот правильно?
-
Потім з цим доказом по судах ходитимете? В них заявки часто застрягають в системі.
-
Я написала їм листа що хочу уточнити статус заявки.
-
немає оф. сайту що забирають. а в в юриспруденции есть принцип: все, что не запрещено-разрешено
-
Может кому будет полезно, наше письмо от учителя
-
Це temporary public policy www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-pr.html
-
Головне щоб IRCC в запой не пійшли з закриттям програми Ukraine family reunification
-
Для в’їзду в Канаду треба віза. Ворк перміт - це статус в країні, по одному ворк перміту без візи не пустять. Тобто якщо у вас віза до липня - значить повертайтеся з Європи в Канаду до липня - можна в’їхати навіть в останній день візи.
-
Ну таке, якщо дійсно вони будуть розділяти квоти гуманітарки та reunion то таке собі
-
Ви не маєте дзвонити. Це для вашого самозаспокоєння. Подзвонити легше вони скажуть тимчасовий номер і це і буде замість того автоматичного листа.
-
Я також з 18го вересня чекаю
-
Дякую, Моїй мамі хтось сказав що при виїздзї за кордон їм не будуть давати пенсію. І скажіть будь ласка чи є офійний сайт ле можна про це глянуть
12 Jan 2024, 17:45
298654/429214
3 minutes ago