PR CUAET
-
Нам рекомендации хто давал вместе на меня и супругу кто по отдельности..насчёт учебы .зависит от заведения на курсах французского тоже справку не хотят давать..я как сделал приложил приглашение от MIFI со всеми данными и объясняю что справки не дают..попробуйте и вы так
-
Якщо персональний лист який відправили саме вам після сабміту аплікації не є 100% доказом то дивно як рекламний лист по суті який відправлено автоматично усім може бути доказом чогось крім того що ваш імейл у них є. Це звісно дискутивне питання. Але я точно не буду предявляти ірсс цей лист як доказ що я їм відправлял заявку
-
та до чого тут саме ця програма...є сотні інших
-
Питання про ПРОДОВЖЕННЯ ВОРК ПЕРМІТУ: Чи обов'язково бути фізично в Канаді для подачі заявки на продовження? За скільки днів до закінчення варто подавати анкету? Сестра зараз на навчанні в Європі, подали на перманент резидент в Серпні 2024, чекаємо..Може приїхати після екзамену в Липні 2025, а в Ворк перміт дійсний до 20 Липня... Може приїхати в березні, але тоді попадаємо в додаткові кошти... Дякую!
-
По STEM цього року були досить великі вибірки, може вже набрали потрібну кількість тому немає в наступному 🤷🏼♀️
-
Дякую. Сьогодні подам на візу, тому що паспорт до 2026. І вирішимо щось з новим