PR CUAET
-
А вам повернули гроші? Капець
-
Технічно коли ви отримуєте цей лист то у системі вашій заявці надається номер той самий який майже аор але без Е. Тому це і доказ і ключ до пошуку у системі бо у листі є дата і час.
-
Скільки всього людей подалось?
-
Це і є номер про який я написав. Це той самий аор без Е, який зявлюється у їх системі коли ви тиснете кнопку сабміт і який телефонні дзвонилки називають вам коли дзвоните і жалієтесь що не отримали сабміт листа
-
Не працює для нас трекер нажаль, я вже всюди де можна спитала...
-
Гуманітарку більше ніж в 2 рази порізали на подальші 2 роки (2025 10тис., 2027 4тис.), це "не так сильно"?
-
Після фінального рішення, прийде повідомлення від ірсс, щоб підтвердити, що людина в Канаді. То тоді їй треба бути терміново їхати в Канаду. Ще питання, вона подавалась знаходячись в Канаді ж?
-
DHL можна заплатити один раз за доставку декількох паспортів ( родини) ?
-
Що таке Портал 1
-
Як сказала мені один консультант - офіцер не повинен знати нічого, йому про все треба сказати й додати документи.
-
Ні, є ще тимчасовий номер заявки, за яким можна досилати документи
-
Добрий день! Потрібна підказка з питання введення бухгалтерії. Працюю як селф емплоєр. Зробила реєстрацію. Зараз потрібно почати везти бухгалтерію оскільки є дохід і витрати на бізнес ( матеріали, інструменти). Як це краще везти аби потім легко звести все для подачі декларації? Чи є вимоги до ведення бухгалтерського обліку? Провінція Альберта.
-
Так тут і подані в серпні У мене 2 подачі квітень та травень виготовлено в липні і досі не доставлено 🤬
-
Я директору емаил написала, но ребенок с анг флуент, в спорт команде. Наверное это тоже влияет
-
Якщо це дійсно рекламний лист, то можливо, нам він не прийшов, бо ми opt out від їхньої комунікації, що не стосується заявки.
-
То вона зможе заїхати як турист, ВП не дуже й потрібен. Заїхати треба до Порталу 1.
-
Це не так працює. Вам надходить лист бо вам більше нічого не положено знати. Цей номер порядковий номер у компьютері грубо кажучи. Він вам не потрібен. Бо ви отримажте номер тільки тоді коли офіцер надасть вам аор. Це така система розгляду. За рік майже всі вивчили це. Те що дзвонилки не бачуть не є 100% остаточною інформацвєю. Бо потім вони знаходять і при цьому ніхто не переподавав аплікації заново. Отже вони не зникають бесслідно.
-
Віза в паспорті до 2031
-
Не читайте такі новини 😄 все буде добре 👍
-
Если у офера новые даты, то как же с датами по работе? Будет расхождение. Ты работаешь 2 года, а оферу- месяц???
12 Jan 2024, 17:45
298699/431637
40 minutes ago