PR CUAET
-
І також Остап влучно зазначив, що тепер на гуманітарку будуть подаватися ще значно більше. Бо інші шляхи для багатьох перекриті
-
Перший лист до міністра був саме спрямований на те, щоб донести прогалини у їх системі. Для цього були і надані докази. Другий лист ще раз підтвердив це із значно більшою кількістю людей
-
Це зменшення квоти теж не новина. Але я тут про нотатки Остапа, а саме: Всі провінційні квоти зменшено до 55 тисяч - це зменшення на 60%!!! Та гуманітарна на 2025 дещо пднялася з середніх 8 тис до середніх 10 тис.
-
Це припущення чи були такі факти?
-
пошукайте у гілці по довідкам про несудимість
-
Так, пропонують подаватися за іншими програмами
-
Так, згодна. Але знову ж таки це затягування у часі, розгляді і так далі.
-
Доброго ранку, чи може хтось, будь ласка, порадити імміграційного консультанта/адвоката по власному досвіду? Хотіла б взяти консультацію аби взнати наскільки моя історія підходить під гуманітарну та які шанси
-
Не очень обнадеживает. Это будут федеральные программы с огромной конкуренцией. Провинциальная всегда была альтернативой для тех, кто по федеральной не проходил. Больше такого окна не будет
-
Тір що 3 що 1 не має різниці Всі в одному басейні сидять Якщо у вас бал 520 а у когось з тір 1 бал 450 то ви пройдете
-
Я вам скажу що навіть без листа до міністра але набагато довще люди отримують аор із давно забутих дат
-
можна машиною заїхати і по ecopr
-
Так, навіть ті, хто помер або давно виїхав з Канади
-
Вітаю. Хто робив витяг з МВС vytiah.mvs.gov.ua (як рекомендовано на сторінці консульства в Торонто, щоб пришвидшити видачу цієї довідки)? Як довго його робити?
-
так, тоді треба заїхати після фінального рішення.
-
Відразу про це подумала
-
З отриманням eCoPR Ваш WP та віза вже не діють. Вилітати до отримання картки, це ще той челендж. Потрібно отримувати тимчасовий документ по якому Вас запустят назад.
-
Ви у 2 листі писали за свою аплікацію?
-
Зрозуміло, так вона подавала на ПР будучи в Канаді
-
Я мав на увазі людей які отримали аор до того листа. Але це не взагалі суть. Є інші програми де плюс мінус працює также. Наша програма вона хоч і особлива по економії на на її реалізації але ж працює у системі ірсс не окремо
12 Jan 2024, 17:45
298746/444831
3 minutes ago