PR CUAET
-
Якщо офіційні, ок. Я якось знаходила в новинах в телеграмі подібну інформацію, відправила своєму імміграційному, вона сказала, де офіційне джерело? А його не було. Голову в пісок , від вас? Не смішіть
-
Шо краще сначала візу чи ворк перміт на продовження відправити? Чи разом?
-
Вітаємо. Це треба вести щоб ви могли сортувати витрати по категоріям . Звісно це краще робити в програмі наприклад Quickbook online . Excel не э виключенням. Щодо вимог вам прсто потрібно вести ретельний облік для визначення оподаткованого прибутку та розрахунку GST і т.д.
-
Бывает пару дней, бывает - пару недель (если их документы устраивают, конечно).
-
Але багато в порівнянні з транспорт чи трейд наприклад
-
Вы поточную зарплату и подаёте в заявке. Плюс работодатель будет свежие документы заполнять (ту же форму Employer Declaration)
-
Як це все вʼяжеться з цією заявою тоді?
-
Там ще дату Сабмітеда пишуть. 22ге число?
-
А де ви бачите, що можна радіти, що можна буде подовжити статуси? Там просто написано If you’re eligible, you can… Для мене це не звучить, як особливо право для тих, хто подався по сімейній програмі
-
дякую за уточнення, підправив пост!
-
поки не отримаєте номер AOR -не зробите
-
так. вже платно з квітня 2024
-
Моя мама вже більше трьох років в Канаді і її пенсія їй надходить. Перед від'їздом краще їй перевести пенсію на банк, щоб вона почтупала їй на карту (якщо до поки вона цього ще не зробила), а також поміняти картки, щоб продлити їх дату використання.
-
на 2025 таргет по H&C був 8000, став 10000. Де в 2 рази зменьшилось?
-
В данной ситуации уже нет обнадёживающих фактов. После этого релиза даже те оптимисты кто писал, что "Они же понимают, что нас много" протрезвели. Скорее всего сейчас многие рванут в рурал, но только они увидят, что количество из рурал превышает квоты, они изменят условия и начисления баллов.