PR CUAET
-
Так 2026,2027 зменшили, довго пояснювати, самі побачите на ефект в наступному році, тепер як писав @OstapBosak буде більше заявок по гуманітарці ніж до сьогодні
-
Мені здається 25 не стем а всі категорії, якщо я не помиляюсь
-
Ви відзивали першу заявку для подачі другої?
-
Не стверджуйте ТОГО, ЩО НЕ ЗНАЄТЕ!!! Я ПЕРЕПОДАВАЛАСЬ ОФІЦІЙНО!!! Я ОТРИМАЛА AOR на мою ДРУГУ ЗАЯВКУ!!!
-
До 51
-
Вам приходив лист submitted на першу?
-
Не говоріть того, що не знаєте!!! Я з числа тих людей, хто переподавався, бо мою першу заявку не знайшли в системі і я переподавала свою заявку офіційно з дозволу IRCC і після переговорів з помічником депутата, до якого я звернулася за допомогою в розшуку моєї заявки. Я була в першій групі, де люди через журналіста Юлианну передавали лист до Міністра Імміграції і я отримала AOR НА МОЮ ДРУГУ (ПЕРЕПОДАНУ) ЗАЯВКУ, бо першу так і не знайшли в системі.
-
Чекаю на запрошення на біометрію 7 тижнів. Усі інше теж не рухається
-
Я без репетитора и особой подготовки сдал на 6 лисенинг, а все остальные компоненты гораздо выше
-
Не смішіть від Вас то зайве було написано
-
8:44 Toronto
-
Закони в Канаді не мають зворотної сили
-
до чого тут це? це стосується усії іміграційної системи
-
клиент, т.е. вы запросили информацию через call center, после вашего запроса никаких действий не было предпринято - no response provided. т.е. говорящая голова ничего не сделала
-
Напевно подивились на всі українські заявки і в шоці були. Відмінити не могли тому що пообіцяли відкрити на рік і прийняти всі, так не як кризова ситуація, війна. думаю якось так. Звісно всі інші програми також перевантажені але все ж
-
Зателефонувала. Попросили прислати їм листом свідоцтво про одруження. Хоча я в своєму акаунті відправляла. Я не розумію, чому не можу змінити дату одруження. Там стоїть 31 грудня 2023. Хто стикався з таким ще? Як ви розрулили це питання. Бо з цією датою, я не можу далі робити ніякі кроки в своєму акаунті
-
Отримала лист о 6:00 ранку БС Ванкувер
-
Вот интересно, министр также сказал, чтобы провинции обозначили свои потребности в количестве PR и донесли их до федерального правительства. И в то же время федералы планируют сократить квоты для провинций на 50%. Как одно с другим вяжется😤🤯 Тем более, что в этом году Альберта не допросилась увеличения квот . Короче, кто- в лес, кто- по дрова
-
автоматическая прогонка по базе осуществляется отпечатков пальцев, которые вы сдаете ПОСЛЕ получения AOR
-
нет, привезли много. Будут добавлять в течении 2х недель
12 Jan 2024, 17:45
298832/425594
3 minutes ago