PR CUAET
-
Зателефонувала. Попросили прислати їм листом свідоцтво про одруження. Хоча я в своєму акаунті відправляла. Я не розумію, чому не можу змінити дату одруження. Там стоїть 31 грудня 2023. Хто стикався з таким ще? Як ви розрулили це питання. Бо з цією датою, я не можу далі робити ніякі кроки в своєму акаунті
-
Отримала лист о 6:00 ранку БС Ванкувер
-
Вот интересно, министр также сказал, чтобы провинции обозначили свои потребности в количестве PR и донесли их до федерального правительства. И в то же время федералы планируют сократить квоты для провинций на 50%. Как одно с другим вяжется😤🤯 Тем более, что в этом году Альберта не допросилась увеличения квот . Короче, кто- в лес, кто- по дрова
-
Мають) принаймі, вимоги змінюють
-
Вже місяць толкуться на місці
-
Відсилала листом. Так, ще раз
-
Зараз зміною опитування, зробив помилку в 4 відповіді "AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application
-
Понял, получал сегодня письмо, АОР не получал
-
Їдьте в Київ. Було те саме зі Львовом. А в Києві все було вільно хоч «на завтра»