PR CUAET
-
Я думаю може варто створити опитування в нашому чаті хто отримав листа або ні, так буде менше флуду
-
Всем привет. Вопрос к тем, кто получил номинацию. Заявителю приходит письмо с подтверждением номинации, а члены семьи где-то указаны? Жена/муж/дети?
-
Ну так я і кажу що всі інші програми також перевантажені
-
Дякую за роз'яснення ❤️, а то тут з аплікантів пропущених заявок вже прямо кримінальних авторитетів зробили 🙈
-
Відсилала листом. Так, ще раз
-
Я за вас дуже рада.
-
Это пишут на том документе который приходит с паролем? У меня там указан только муж как заявитель( хотя я в заявке себя и дочку указывала
-
ви отримаєте аор, коли вони візьмуть вашу аплікацію в обробку
-
Зараз зміною опитування, зробив помилку в 4 відповіді "AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application
-
Понял, получал сегодня письмо, АОР не получал
-
Їдьте в Київ. Було те саме зі Львовом. А в Києві все було вільно хоч «на завтра»
-
Acknowledgment of Receipt
-
Шо такое АОР?
-
Київ не дивилися? Там зазвичай швидше
-
Я не знаю как рурал поможет, у меня сейчас с руралом 61 балл, даже если передам язык +2 и эвалюирую специалиста +3 , получится 66 это все равно очень далеко до большинства людей с родственниками и образованием у которых 75-85
-
Оо супер, а якщо наші мами отримують в канаді ПР, то це якось впливає?
-
Не знаю чи потрібно радіти або сумувати, так як лист листом, але це ще не початок процесу. Хоча би тепер людям відомо чи бачать вони вашу заявку або загубили. Тепер тільки невідомо скільки часу займе весь процес отримання. Я дуже сподіваюсь що не більше двох років від закриття програми
-
вау... ну що ж. Іду інтенсивніше вчити французьку
-
Там проблема в тому, що система дає бронювати слоти з 10 ранку, а вони починають працювати з 12. З 10 до 12 в них тільки видача готових паспортів. Але як вирішується кого вони відмінять, це загадка для мене. Бо в мене запис був на 13:20 і мій слот відмінили. Так само після мене було ще двое людей на 14 і 15 годину з відміненними слотами.
-
А що ви писали в самому листі? Чи тільки в сам конверт ложили переведене свідоцтво про одруження ?
12 Jan 2024, 17:45
298856/474652
4 days ago