PR CUAET
-
Зараз зміною опитування, зробив помилку в 4 відповіді "AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application
-
Понял, получал сегодня письмо, АОР не получал
-
Їдьте в Київ. Було те саме зі Львовом. А в Києві все було вільно хоч «на завтра»
-
Шо такое АОР?
-
Київ не дивилися? Там зазвичай швидше
-
Не знаю чи потрібно радіти або сумувати, так як лист листом, але це ще не початок процесу. Хоча би тепер людям відомо чи бачать вони вашу заявку або загубили. Тепер тільки невідомо скільки часу займе весь процес отримання. Я дуже сподіваюсь що не більше двох років від закриття програми
-
Там проблема в тому, що система дає бронювати слоти з 10 ранку, а вони починають працювати з 12. З 10 до 12 в них тільки видача готових паспортів. Але як вирішується кого вони відмінять, це загадка для мене. Бо в мене запис був на 13:20 і мій слот відмінили. Так само після мене було ще двое людей на 14 і 15 годину з відміненними слотами.
-
Ні, до поданих теж. Ми пройшли це з Квебеком, з імміграційною програмою років 10 тому. Вони зробили величезну чергу бо офіс переїхав з Відня до Монреалю і заднім числом змінив пріор професіі і бали