PR CUAET
-
Шо такое АОР?
-
Київ не дивилися? Там зазвичай швидше
-
Не знаю чи потрібно радіти або сумувати, так як лист листом, але це ще не початок процесу. Хоча би тепер людям відомо чи бачать вони вашу заявку або загубили. Тепер тільки невідомо скільки часу займе весь процес отримання. Я дуже сподіваюсь що не більше двох років від закриття програми
-
Там проблема в тому, що система дає бронювати слоти з 10 ранку, а вони починають працювати з 12. З 10 до 12 в них тільки видача готових паспортів. Але як вирішується кого вони відмінять, це загадка для мене. Бо в мене запис був на 13:20 і мій слот відмінили. Так само після мене було ще двое людей на 14 і 15 годину з відміненними слотами.
-
Ні, до поданих теж. Ми пройшли це з Квебеком, з імміграційною програмою років 10 тому. Вони зробили величезну чергу бо офіс переїхав з Відня до Монреалю і заднім числом змінив пріор професіі і бали
-
Мій досвід отримання візи Дата подачі - жовтень 2023 Забукала інтерв’ю на 2025й… Отримала імейл щоб перенести на раніше - кінець літа 2024 Вдалось перенести на рік раніше - жовтень 2024 На інтервʼю була велика черга, весь процес зайняв більше години Задали 6 питаннь Ціль отримання візи - туризм З ким планую їхати -сімʼя Вони в США?- ні, всі тут в Канаді Чи я досі працюю в тій же сфері-так Який найвищий ступінь освіти І яка спеціальність Your visa approved have a nice day Інтерв’ю було від сили хвилину (в понеділок) (У середу ) Через день після отримала імейл що паспорт перед ого в службу доставки Наступний день (четвер ) зранку прийшло повідомлення що паспорт доставлено на точку видачі)
-
Я чула, що градація є. Тобто з самого початку кейси поділяють на групи в залежності від важливості аргументів чи ще чогось. Також я чула, що перед кожним офіцером є "чек-лист", де він ставить + чи -. Але я не офіцер, не консультант, не адвокат, тому це лише те, що я чула або читала 😊
-
Це ніяк не впливає, але поки не зрозуміло як отримати нову карту для пенсій коли теперішня закінчиться і головне як її оновити в пенсійному фонді.