PR CUAET
-
Ні, до поданих теж. Ми пройшли це з Квебеком, з імміграційною програмою років 10 тому. Вони зробили величезну чергу бо офіс переїхав з Відня до Монреалю і заднім числом змінив пріор професіі і бали
-
Мій досвід отримання візи Дата подачі - жовтень 2023 Забукала інтерв’ю на 2025й… Отримала імейл щоб перенести на раніше - кінець літа 2024 Вдалось перенести на рік раніше - жовтень 2024 На інтервʼю була велика черга, весь процес зайняв більше години Задали 6 питаннь Ціль отримання візи - туризм З ким планую їхати -сімʼя Вони в США?- ні, всі тут в Канаді Чи я досі працюю в тій же сфері-так Який найвищий ступінь освіти І яка спеціальність Your visa approved have a nice day Інтерв’ю було від сили хвилину (в понеділок) (У середу ) Через день після отримала імейл що паспорт перед ого в службу доставки Наступний день (четвер ) зранку прийшло повідомлення що паспорт доставлено на точку видачі)
-
Я чула, що градація є. Тобто з самого початку кейси поділяють на групи в залежності від важливості аргументів чи ще чогось. Також я чула, що перед кожним офіцером є "чек-лист", де він ставить + чи -. Але я не офіцер, не консультант, не адвокат, тому це лише те, що я чула або читала 😊
-
Це ніяк не впливає, але поки не зрозуміло як отримати нову карту для пенсій коли теперішня закінчиться і головне як її оновити в пенсійному фонді.
-
Проходили ще коли були в Україні (більше 2х років тому)
-
У Львів приїздять лікарі які проводять медогляд з Києва один чи два раз на місяць, тому краще ви в Київ їдьте. Минулого року у Львові при проходженні медогляду мені це лікарка казала. Можливо зараз щось вже змінилося.
-
Я читала цю статтю, але також читала коменти юристів, що не має право пенсійний фонд зупинити виплати, тому ця ідентифікація це лише їх забаганки.