PR CUAET
-
Мій колега який подався ще у лютому сьогодні отримав запит на біометрію.
-
Привіт! А хтось переподавася у випадку, якщо паперовий ворк перміт не прийшов? Мені по телефону сказали почекати чітко 6 тижнів, потім переподаватись. Питання, у кого така ситуація була - ви замовляли дублікат і 30доларів оплачували, чи просто ще одну заявку на новий ВП?
-
Ні, в одному листі вказала основного заявника і dependant (донька)
-
Не набирайте свой uci. Должно получиться
-
2000 была инфо через пару месяцев от открытия
-
Та главное получить первое обрнеие и подать на продление документов на основе этого до конца срока рассмотрения...а там пусть хоть 10 лет рассматривают.
-
Я читала что заявок 2000
-
Если в квоты по гум входит и программа по укр.семейная это труба, там более 20 тыс заявок...в семейной рассуждали что их программу могут раскинуть на другие квоты....
-
считать по итогу количество выданных пр будут в категорию 'humanitarian'. цыфры это не то, чтобы квоты. это планы. а планы могут быть недовыполнены и перевыполнены
-
Там 2 секции в первой 69 , во второй 31 , тотал 100
-
кто писав, можна посилання?
-
Я передивилась тільки що, 5 днів між відправікою моєї відповіді і отриманням лінку на портал. Тоб-то зараз навіть на стадії Порталів вже дуже збільшені терміни очикування. Наврядчи на цьому етапі вже щось залежить по якій програмі подавались - схоже в IRCC просто загальний "завал". Капець
-
Так год это нормально ..я на полтора рассчитывал...политика изменится как? Война закончится?
-
Писали летом более 8000 тыс потом к сентябрю видела 18000, а сейчас там писали что более 20000....интересно нум начнет сейчас как то двигаться, раз ту программу закрыли....посмотрим....
-
Скажіть, а інші етапи в нього за цей час пройшли? Мед екзамен, якісь дозапити?
-
Нові цифри очікуваних ПР на 2025-2027: наскільки я розумію, наша програма попадає в humanitarian, compassionate and other, з загальною квотою 21,200 на наступні три роки (туди ж входять заявки з Судану та Гонгконга). Що ще цікавого побачила, їхні щорічні квоти на отримання ПР гнучкі, можуть варіювати приблизно +/-10% від цифр, які цитували у пресі
-
вважаю що до квітня там вже всі кто міг майже подався, не думаю що там більше 2000 буде
-
Ну если исходить из цифры 20 000 то куда их лепить в квоты гуманитарной 8000? А вот увеличение гуманитарной на 2000 в этом году как раз коррелирует с цифрами. Спорить не буду.
-
100% дуже сильно вплине на заявку, точно робите. евалюейшен робить якнайшвидше, багато часу може зайняти, екзамен можна за 2-3 тижні вже на руках результати мати з часу реєстраціїі
-
Они туда входят. Ибо нет других программ именно для граждан Украины. Но вот 20 тысяч заявок по украинской программе - это , возможно, «обросшие слухи по дороге». И мы не знаем, а сколько там еще суданцев и гонконговцев. Они просто могут рассматривать долго , растянув на годы
12 Jan 2024, 17:45
299108/447052
23 minutes ago