PR CUAET
-
Там 2 секции в первой 69 , во второй 31 , тотал 100
-
кто писав, можна посилання?
-
Я передивилась тільки що, 5 днів між відправікою моєї відповіді і отриманням лінку на портал. Тоб-то зараз навіть на стадії Порталів вже дуже збільшені терміни очикування. Наврядчи на цьому етапі вже щось залежить по якій програмі подавались - схоже в IRCC просто загальний "завал". Капець
-
Так год это нормально ..я на полтора рассчитывал...политика изменится как? Война закончится?
-
Писали летом более 8000 тыс потом к сентябрю видела 18000, а сейчас там писали что более 20000....интересно нум начнет сейчас как то двигаться, раз ту программу закрыли....посмотрим....
-
Скажіть, а інші етапи в нього за цей час пройшли? Мед екзамен, якісь дозапити?
-
Нові цифри очікуваних ПР на 2025-2027: наскільки я розумію, наша програма попадає в humanitarian, compassionate and other, з загальною квотою 21,200 на наступні три роки (туди ж входять заявки з Судану та Гонгконга). Що ще цікавого побачила, їхні щорічні квоти на отримання ПР гнучкі, можуть варіювати приблизно +/-10% від цифр, які цитували у пресі
-
вважаю що до квітня там вже всі кто міг майже подався, не думаю що там більше 2000 буде
-
Ну если исходить из цифры 20 000 то куда их лепить в квоты гуманитарной 8000? А вот увеличение гуманитарной на 2000 в этом году как раз коррелирует с цифрами. Спорить не буду.
-
100% дуже сильно вплине на заявку, точно робите. евалюейшен робить якнайшвидше, багато часу може зайняти, екзамен можна за 2-3 тижні вже на руках результати мати з часу реєстраціїі
-
Они туда входят. Ибо нет других программ именно для граждан Украины. Но вот 20 тысяч заявок по украинской программе - это , возможно, «обросшие слухи по дороге». И мы не знаем, а сколько там еще суданцев и гонконговцев. Они просто могут рассматривать долго , растянув на годы
-
Я читала ветку семейную...и видела писали что даже министерство иммиграции не расчитывали на такое кол-во по семейной, было недавно интервью украинской журналистке....я тоже думала там в районе 10тыс а в конце все начали бегом подтягиваться...
-
Смена правительства мало что изменит.почему ждать10 лет .. жить и работать первое одобрение пришлозначит. Резидента получите ..
-
Спасибо, да у меня магистр, у него только колледж)), и анг clb 7, у него clb5
-
Так
-
Блін... Я лише 7 тижнів чекаю на біометрію, але щось це не радує. Дякую, що поділились. Сподіваюсь, у колеги тепер усі етапи швидко пролетять!
-
якщо ви вдвох подаєтесь то у вашого чоловіка по дефолту десь на 40 балів нижче ніж якби він сам подавався, але через вашу англійську+навчання+досвід роботи в нього в ітозі може бути більше балів ніж без вас. якщо разом подаєтесь 20000% треба всі бали набирати що можете
-
Як варіант- кінець року і дуже багато виданих пр. Можливо інші підуть у наступному році…
-
У Канады измениться правительство и измениться может все, про войну я не пророк..про ждать 10 лет это конечно очень воодушевляет, я бы не хотела...
-
Из всех кого я знаю подавшихся (около 6 семей) все это сделали в последние месяцы, сентябрь-октябрь. В том числе моя семья. И на то были причины, и как правильно сказали основная из них - ждали, когда член семьи получит ПР по другой программе чтоб подтянуть остальных
12 Jan 2024, 17:45
299117/429358
4 minutes ago