PR CUAET
-
привіт, подався на федеральну по пнп в кінці лютого десь 28 го . Почали розглядати десь в кінці червня, в липні прийняли документи які вони запитали мене заванатижити. З того часу вже пройшло 3.5 місяця і не слуху не духу. Є в когось така ж ситуація ?
-
Доброго дня. Хто замовив доставку через VFS Global через скільки часу Вам прийшла на електронну пошту квитанція про оплату? Я сьогодні вранці зробила платіж, але квитанції не має.
-
Я вас поздравляю - раз у вас все хорошо, у меня есть причины спешить и желания ждать 10 лет точно нету....у меня детям паспорта закончаться и делать новые -фиг знает что украинские власти придумают....смогу ли я без мужа это сделать, хотелось бы чтоб у детей тоже были паспорта на дольше срок...
-
Десь бачив на редіті що заявник через судовий наказ отримав більший доступ до матеріалів своєї справи і побачив що вони витратили лише 20 хвилин на розгляд справи, а він чекав 13 місяців і нічого так і не було.
-
Ну такого ще не бачив) Люди подають і отримають рішення на наступний день. але хтось і дальше чекає місяцями..
-
Подскажите пожалуйста. Я собиралась подать на DTC для своей дочери. Ей уже 18 исполнилось. Зашла в форму в кабинете CRA. Но там в части А сразу указано, что я могу подавать только для себя или ребёнка младше 18 лет. Что мне делать дальше? У дочери нет своего кабинета.