PR CUAET
-
Я вам говорю как по факту .а вы спорите.мне ваши скрины до одного места .мне ничего доказывать не нужно
-
і ні слова про сусідів
-
оф сайт
-
откуда такие сведения?
-
Посмотрим завтра.и там не обязательно вести хозяйство вместе .достаточно подтверждение соседей 🤫
-
Підкажіть, будь ласка, на якому єтапі Ви відправляли довідку про несудимість? Чивона додаеться в першій апплікаціі? Дуже дякую за відповідь
-
це загальне для всіх програм.
-
Зато не написано на сайте Канады относительно новой программы
-
про це написано на сайті Канади,щоб стати комон лав потрібно жити разом і вести господарство 1 рік.
-
Ви ж написали дитина 12 класс. Це не школа? Якись коледж?
-
Логічно щодо франсе з червня тепер, вони такий перехід зробили. Цікаво що теер 0, 1, 2 має мати франсе 7 усне і 5 письмове А теер 3, 4, 5 лише усне 5)
-
Це не вступ до школи. І вказувати стаді перміт, не маючи його, ми не маємо право. Сподіваюсь можливо хтось з консультантів завтра зможе підказати 😊
-
До речі - темпорері резидент і встановлюється документами: воркперміт, стадіперміт, візіторрекодс …це все тимчасові резиденти.
-
Було повідомлення IRCC , що вчитися можно і по воркперміту і не обов’язково подаватися на стадіперміт. Можете вказати study visa. А ще ви зараз можете онлайн по процесу CUAET податися на розширення статусу дитини на стадіперміт і це до 31.03.2024. До речі - дуже цікаво, що це у вас питають у школі? Це ви точно подаєтесь у публічну школу по місту проживання? Бо вони повинні приймати по місту проживання всіх без виключення і безоплатно дітей, у яких хтось з батьків має воркперміт.
-
galileopartners.ca/medias/reforme2023pstq
-
А чого rswp а не peq?
-
Виглядає як дійсно, то чим Квебек хоче замінити нинішню rqsw
-
cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/adm/min/immigration/publications-adm/planification/LIS_professions_reglementees_projet_reglement_PSTQ.pdf
-
Якщо сумнів - треба до консультанта. Я не бачу проблеми, але можу помилятися. Паспорт дійсний, всі знають що проблема з продовженням, супровідний лист і подавайтеся
-
Доброго дня. . Подаємось на PR. Чоловік був в США 5 років. Подавався на статус біженця. Не дочекався результату повернувся додому. Зараз заповняємо аплікацію на PR і є питання : в якій країні проживали і в якому статусі. Потрібно вказати refugee claimant? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
29926/466058
about a minute ago