PR CUAET
-
про це написано на сайті Канади,щоб стати комон лав потрібно жити разом і вести господарство 1 рік.
-
Було повідомлення IRCC , що вчитися можно і по воркперміту і не обов’язково подаватися на стадіперміт. Можете вказати study visa. А ще ви зараз можете онлайн по процесу CUAET податися на розширення статусу дитини на стадіперміт і це до 31.03.2024. До речі - дуже цікаво, що це у вас питають у школі? Це ви точно подаєтесь у публічну школу по місту проживання? Бо вони повинні приймати по місту проживання всіх без виключення і безоплатно дітей, у яких хтось з батьків має воркперміт.
-
А чого rswp а не peq?
-
Якщо сумнів - треба до консультанта. Я не бачу проблеми, але можу помилятися. Паспорт дійсний, всі знають що проблема з продовженням, супровідний лист і подавайтеся
-
Доброго дня. . Подаємось на PR. Чоловік був в США 5 років. Подавався на статус біженця. Не дочекався результату повернувся додому. Зараз заповняємо аплікацію на PR і є питання : в якій країні проживали і в якому статусі. Потрібно вказати refugee claimant? Дякую
-
Наскільки я знаю, подовжити паспорт можна лише за 2 місяці до кінця його дії, тобто в нашому в випадку це лише грудень, раніше не подовжать. То ж чи можна з цим паспортом податися, як тільки вийде програма? Або треба чекати грудня, подовжувати та тільки тоді подаватися?
-
Продовжити паспорт і консульстві і продовжити візітор рекорд. Це первинно. В з яким пасаортом подаватися на ПР не грає ролі, головне щоб все було з вашої сторони дотримано
-
Вибачте, маю ще одне питання. Якщо у дитини закінчується термін дії візітор рекорд на початку лютого, бо закінчується термін дії загран паспорта. На новий паспорт ми подалися ще пів року тому, сподівалися, що встигнемо отримати та подовжити візітор рекорд, але й досі чекаємо. Як бути в такому випадку? Чи можна подаватися по цій програмі на PR по старому паспорту, який скоро закінчується (ми його залишили в себе про всяк випадок). Чи є якісь інші варіанти?
-
Син спонсорує мати і сестру з сімєю, окремо. Поки інформації про ліміти спонсорства на одну людину нема. Виглядає що зможете
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи зможе мій брат, який є громадянином Канади, виступити спонсором для моєї родини (я- головний заявник, мій чоловік та діти) та для нашої матері? Я так розумію, що я не можу додати її до нашого кейсу, і їй доведеться подаватися окремо?