PR CUAET
-
Загубили дозвіл на роботу, візітор рекорд чи дозвіл на навчання? Це неприємно, однак, ви можете відновити цей документи, надіславши спеціальну форму Verification of Status or Replacement of an Immigration Document [IMM 5009 до Міністерства імміграції, громадянство та біженства Канади. Інструкція з відновлення втрачених work permit, visitor record, study permit: ✅ Ознайомтесь з інструкцією та збережіть pdf-форму IMM 5009 на своєму комп'ютері. ✅ Заповніть та підпишіть форму ІММ 5009. ✅ Заплатіть офіційний платіж $30 ✅ Відправте заповнену форму разом з обов'язковими документами Canada Post на цю адресу. Описана вище процедура не стосується відновлення канадської візи. Якщо ви втратили паспорт з канадською візою, ви повинні отримати новий паспорт і податись на візу заново. Додайте лист-пояснення, де ви маєте вказати номер заяви до поліції та чому ви подаєтесь на візу. @UkrainianCanada
-
Особливо буде все круто у жителів квебека, яким через пару місяців скоріше за все вирублять доступ до страховок
-
Вибачте, якось дивно виглядає, подача 11 вересня і вже розглядають вашу справу без АОР і ваш апдейт про працю…. Я подала 24 січня, АОР ще не маю, в червні робила заявку на зміну адреси онлайн і до сих пір не маю відповіді… і я не одна така
-
Це два різних портали! Тому можливо і не бачать.
-
Доброго вечора. Я сьогодні замовила доставку паспорту через DHK в консульство Торонто. Заяву і квитанцію скинула на електронну пошту. Чи треба надсилати оригінал заяви в консульство?
-
Втратите просто багато часу, чекаю вже 8 місяців на будь яку відповідь
-
Ви щось наплутали, мою заявку не розглядають, бо її нема в системі. Просто пройшло більше місяця і я поцікавився сьогодні чи вона взагалі є. Сказали нема.
-
Вибачте приєднала не туди