PR CUAET
-
Вибачте приєднала не туди
-
Вибачте, якось дивно виглядає, подача 11 вересня і вже розглядають вашу справу без АОР і ваш апдейт про працю…. Я подала 24 січня, АОР ще не маю, в червні робила заявку на зміну адреси онлайн і до сих пір не маю відповіді… і я не одна така
-
Дякую, ми вже спілкуємось з Людмилою
-
Доброго дня, шановна громада поясніть будь ласка мені таку річ, я живу в Канаді з липня 2023 року і треба продовжувати wp, то чи мені потрібно до 31.03.25 це зробити, чи ця норма стосується тільки нових людей, які тільки но приїхали , або планують. Заздалегідь дякую дуже за відповідь, бо якщо чесно, то вже заплуталася з такою кількістю інформації
-
Замовив сьогодні Notes. Але зараз вже заднім числом розумію що треба було їх замовляти тижні три тому. Коли здавали біометрію. Щоб вони їх сгенерували зараз коли саме цікаве на бекграунд чек і еліджибіліті. Через місяць може вже і не знадобляться
-
Добрий вечір, підкажіть, щоб додати web form до заявки, немає в списку нашої програми, чи правильно якщо я виберу Parents, Grandparents, Other?
-
Робите DTC для доньки в паперовому варіанті і пишите себе як людину що доглядає її і яка буде мати можливість отримати податкову знижку.
-
В нас така сама проблема в сина. Тож подали на подовження ворк пермиту хоча б до кінця паспорту. В вашому випадку я б теж подала на подовження ворк пермиту. Одночасно шукайте як попасти в консульство для оформлення нового паспорту (нам 2 можна мати). Коли він в вас буде на руках, то будемо мати іншу інформацію. Можливо Канада знов продовжить строки українцям