PR CUAET
-
Финальное решение (Final decision)
-
Що таке фд
-
В листі лише основні дані, чи буде вказано CUAETчи ні буде видно в паперовій копії.
-
Ну що ж, будемо чекати оновлень )
-
А у вас скільки місяців ДО закінчення старого перміту було, коли Ви на новий подали?
-
Я не знаю за 9 червня, але я отримала вчора AOR , подача 2 червня.
-
Тут інші теж такі є...
-
Мені жодного листа не приходило…
-
Більшість готелів Калгарі знаходяться в цій асоціації, то по вашій логіці якщо українці працюють у відповідних готелях, то вони отримують додаткові бали?!
-
Це Ви у квітні подали?
-
Будьте обережні з Work expirience (те що до Канади) там вони хочуть БЕЗПЕРЕРВНИЙ
-
Так
-
В WhatsApp группы по месяцам, там пишут когда aor получают. Сейчас обрабатывают начало июня.
-
За новими паспортами, так? А скільки часу до кінця дії Вашого старого перміту було, коли подали на новий?
-
Дякую☺️
-
Так звісно.
-
При подаче на федеральний уровень подали все документы об образовании мужа ( диплом бакалавра 5 лет и диплом специалиста 1 год, по одной специальности) и сегодня получили вот такой дозапрос! Что это означает и что нужно им отправить? Подскажите пожалуйста, кто знает! И ещё, дозапрос на Милитари, просят заполнить форму 5546. Хотя мы заполняли эту форму и прикрепляли военный билет при подаче документов.
-
Лист 7:44AM - Winnipeg JAN 1, no AOR, no Biometrics
-
Додам до статистики: лист прийшов о 5.44 по Ванкуверу, заявка у вересні 2024
-
Добрий день Підкажіть будь ласка як продовжити свою хелт карту онлайн ? Продовжили перміти
12 Jan 2024, 17:45
299470/429919
less than a minute ago