PR CUAET
-
Трете
-
Очень нужна помощь,хочу заказать доставку dhl,в посольство Оттавы но в списке нет Оттавы что выбирать ?кто делал поделитесь опытом,спасибо !
-
На цих виїздах можливо оформити документи на новий паспорт?
-
Добрый вечер,у Вас есть курсы английского?Зарегистрировался уже 1,5 месяца назад,проходил 2 раза верификацию с victor,ждал. Через 3 недели написал на электронную почту вам ни ответа ни привета🤷Написал в личку 2 дня назад,ура ответили попросили ФИО и снова пропали🤷Вы вообще существуете?Куда Вам писать,как с вами связаться???Спасибо
-
Посольство України в Канаді - це Оттава
-
На це все дали мені 10 днів, Вам дали більше часу.
-
The same time and city ))
-
А ПІБ за понять на Украинском или Английском ?извините за глупые вопросы не хочу ошибиться
-
Декілька дні тому прийшов мені схожий запрос, описати education та work history. Свій диплом спеціаліста ( навчання 6 років) я підтверджував у WES, мені його прирівняли до магістра в принципі як і в Україні по закону. Тому я переписав всі дані з паперів пітвердження та внизу дописав, що мій диплом прирівняний до канадського як Магістра з номером справи у Wes. Описав всю work history. В кінці листа додав інформацію і посилання на закон України, що мій диплом спеціаліста як Магістр. У вашому випадку треба буде відповідати по іншому, як у запиті.
-
Ні, до березня 2024 (чи до якого там точно не пам'ятаю) було ще безкоштовно. До березня 2025 вже платно. Але моє запитання не про це 🙂 Цікаво чи комусь двічі продовжували успішно. Але другий раз з новим паспортом (бо сама чекаю доставку паспорта)
-
Підкажіть будь ласка якщо отримали нові проодовжені перміти ще на 3 роки Але вже подали на пр і приклали старі перміти які закінчуються в березні , аіп ще не отримали і не знаю чи отримаємо до березня , Треба додавати до аплікації нові перміти?? Бо можливо коли розглядатимуть нашу справу то старі вже будуть не дійсні виходить Дякую І якщо так то як прикласти нові ?
-
Доброго вечора, треба встановити та підключити тумбу з умивальником, будь ласка хто це може зробити не за бішені гроші напишіть будь ласка в приват
-
Новий паспорт тільки в посольстві
-
Я отправляла новые wp через форму. Получила письмо, что мои документы успешно добавлены. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Так у мене така ситуація була, подав на старий паспорт який закінчувався в 25 році, до 31 березня 2024, видали на ту саму дату що і перший вп був. Зробив новий паспорт, подався знову, видали +3 роки, чекаю його фізично.
-
Да, отправляли через веб форму и по почте. Ответ что документы получены приходил Постараемся отправить все возможные документы, которые у нас есть с работы :)
-
Витирати ось тут де додати документи до моєї заявки ? І відправити від імені головного заявника нові перміти для всіх так ?
-
Если Син получили в 2022, то 19500
-
Скажіть будь ласка чи означає що треба підозрювати аплікацію як загублену тим хто сьогодні вранці не отримав листа?
-
Привіт! 👋 Хтось подавася на ворк перміт, після того як перший раз відмовили через те, що біометрія не була здана вчасно? Чи впливає це на продовження ворк перміту тепер? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
299509/449677
2 minutes ago