PR CUAET
-
The same time and city ))
-
А ПІБ за понять на Украинском или Английском ?извините за глупые вопросы не хочу ошибиться
-
Декілька дні тому прийшов мені схожий запрос, описати education та work history. Свій диплом спеціаліста ( навчання 6 років) я підтверджував у WES, мені його прирівняли до магістра в принципі як і в Україні по закону. Тому я переписав всі дані з паперів пітвердження та внизу дописав, що мій диплом прирівняний до канадського як Магістра з номером справи у Wes. Описав всю work history. В кінці листа додав інформацію і посилання на закон України, що мій диплом спеціаліста як Магістр. У вашому випадку треба буде відповідати по іншому, як у запиті.
-
-
Підкажіть будь ласка якщо отримали нові проодовжені перміти ще на 3 роки Але вже подали на пр і приклали старі перміти які закінчуються в березні , аіп ще не отримали і не знаю чи отримаємо до березня , Треба додавати до аплікації нові перміти?? Бо можливо коли розглядатимуть нашу справу то старі вже будуть не дійсні виходить Дякую І якщо так то як прикласти нові ?
-
Доброго вечора, треба встановити та підключити тумбу з умивальником, будь ласка хто це може зробити не за бішені гроші напишіть будь ласка в приват
-
Я отправляла новые wp через форму. Получила письмо, что мои документы успешно добавлены. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Скажіть будь ласка чи означає що треба підозрювати аплікацію як загублену тим хто сьогодні вранці не отримав листа?
-
Яка успішність гуманітарного PR?
-
Мені жодного листа не приходило…😢 Монреаль. Подача 21 січня
-
Підкажіть будь ласка подали на продовження стаді перміт для дітей і прикріпили своі батьківські перміти які діють лиш до березня і відповідно дітям лише до березня дадуть , але ми отримали нові продовжені , як їх додати до заявки щоб дітям теж дали 3 роки
-
Шановні таке питання: при заповнені анкети про досвід кваліфікованої роботи на посаді NOC не менше Teer 3. За який період часу, чи це за весь період? Тому що, десь я бачив що тільки за останні 10 років. Дякую.