PR CUAET
-
Якщо хочете оформити новий паспорт в кінці жовтня то доведеться здати той що ще діє рік. Інакше можуть відмовити робити новий.
-
Дякую за відповідь
-
І це каже та сама людина, яка просила собі у провінцію 20 000 місць? А теперь вона каже, що зниження імміграції на 105 000 людей це недостатньо? Вона нерозуміє, який затор у іммігрантах створить ВЖЕ поставлені знижені цілі?
-
Теоретично можно. На практиці це не працює. При мені жінка так само намагалась анулювати паспорт донці, працівники в консульстві сказали що до неї вже разів 20 писали заяву але ці заяви не спрацьовували. І це навіть при тому що у жінки була навіть заява з поліції про втрату паспорту. В ітозі консульство відправляє розбиратись в мзс в Україні. А мзс відправляє розбиратись у консульство.
-
К сожалению не подскажу, теоретически в полиции написать заявление, но не знаю как это будет выглядеть, ведь вы его ‘потеряли’ в Украине, а не здесь. Может кто-то в чате подскажет, кто уже сталкивался с этим.
-
Спасибо за ответ!
-
Ну вони ж не виженуть temporary residents. Вони просто нових так багато запрошувати не будуть.
-
так. Імміграція все ж таки прерогатива федералів -за ними останнє слово.
-
Ну і можете дописати пояснення, якщо воно дасть більше інформації для розуміння при розгляді офіцером.
-
Я сподівався, скоріше, що вона скаже, що неможливо спочатку впустити 2 мільйони людей за планом, а потім різко взяти і поміняти цей самий план.
-
Може підкажете де тут в Канаді я можу звернутися з такою заявою до того як здати на новий паспорт
-
Підставите сюди дані з Вашого диплому і додатку до нього
-
Можливо, якщо її послухають, а також якщо з такими ж висновками будуть йти і інші провінції, а не лише Алберта
-
Скажіть будь-ласка а можна здати на новий паспорт а пізніше привести цей недіючий старий паспорт?
-
А есть такие переводчики которые и заверяют нотариально?
-
Найкраща опція, надіслати недіючий паспорт з України до Канади і тут його здати у консульстві, я поки це не зробив то моя заявка на новий паспорт перебувала у статусі « Дані відправлено на перевірку»
-
Ні не відповіли мені на жаль (((
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
Я саме так і робив, це було у Едмонтоні. Подача була 4 вересня цього року, паспорт передав 18 жовтня, новий паспорт зʼявився у Дії 21.10.2024
12 Jan 2024, 17:45
299683/431160
about a minute ago