PR CUAET
-
Теоретично можно. На практиці це не працює. При мені жінка так само намагалась анулювати паспорт донці, працівники в консульстві сказали що до неї вже разів 20 писали заяву але ці заяви не спрацьовували. І це навіть при тому що у жінки була навіть заява з поліції про втрату паспорту. В ітозі консульство відправляє розбиратись в мзс в Україні. А мзс відправляє розбиратись у консульство.
-
Ну і можете дописати пояснення, якщо воно дасть більше інформації для розуміння при розгляді офіцером.
-
Може підкажете де тут в Канаді я можу звернутися з такою заявою до того як здати на новий паспорт
-
Підставите сюди дані з Вашого диплому і додатку до нього
-
Скажіть будь-ласка а можна здати на новий паспорт а пізніше привести цей недіючий старий паспорт?
-
Найкраща опція, надіслати недіючий паспорт з України до Канади і тут його здати у консульстві, я поки це не зробив то моя заявка на новий паспорт перебувала у статусі « Дані відправлено на перевірку»
-
Ні не відповіли мені на жаль (((
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
Я саме так і робив, це було у Едмонтоні. Подача була 4 вересня цього року, паспорт передав 18 жовтня, новий паспорт зʼявився у Дії 21.10.2024
-
Ну не виженуть. Просьо як видно, створили умови, в яких у людей просто небуде вибору, як поїхати з Канади. Я поки не кажу про українців, бо ми поки можемо спокійно жити та працювати. І скоріш за все, поки йже війна, українцям буду продовжувати ворк перміти. Хоча у українців по факту менше балів в Альберті, ніж у інших..
-
Там дуже дивна система, рахуються не дні, а місяці, при чому не важливо чи 1 жовтня чи 30 жовтня перший робочий день, просто беруть до уваги місяць - жовтень. Ну і чомусь вважають, що коли у вас йде 12, 24,36 місяць - то це вже заокруглють до повного року, двох, трьох. Тому бали нараховуються 1-2 числа на місяць раніше. Особистий досвід жовтень початок роботи, бали оновлялись автоматично 1 вересня двічі, коли рік став і коли 2