PR CUAET
-
Запис вебінару по H&C з Левом Абрамовичем
-
ну подаватись на новий ворк перміт
-
Нуу, там так і писалося, що вони десь відсотків 80 усіх квот присвятити саме людям, які вже в Канаді.. ну 2025 рік незагорами..
-
як я зрозуміла, скоротять PR з закордону. А тим, хто вже в країні, будуть якимось чином робити PR.
-
Бо що робити людям, у яких наприклад закінчився рік, незрозуміло взагалі... у мене є колега у якій ворк перміт закінчиться десь лютого наступного року, тобто в неї все? Шансів нема?
-
З власного досвіду рекомендую послуги з перекладу документів між українською та англійською мовами від @Olena_translator. Я замовляв у неї особисто переклад пакету документів для подачі на FAMILY REUNIFICATION. Все було виконано оперативно та якісно. Усі її переклади супроводжуються афідевітом і повністю визнаються IRCC та іншими установами 🇨🇦 Для отримання більш детальної інформації: 📩 Пишіть або телефонуйте: +1(587) 969 7792 📧 Email: olenatranslation@gmail.com 📍Calgary, AB #рекомендація
-
"The plan also emphasizes bringing in more skilled workers. It draws more than 62 per cent of new permanent residents from the economic stream, especially the health sector and the trades."
-
ось що знайшла: Under the new plan, more than 40 per cent of new permanent residents next year will be drawn from the pool of temporary residents already living in Canada.
-
Чому ви не проходите за Express Entry? Можливо, вам варто переїхати в дешевшу провінцію? Який сенс працювати на парттаймі продавцем з такими даними?
-
Цікаво цей челендж з датою та часом закінчиться на цьому тижні чи ні🤔?
-
Вибачте не 80, там йшла розмова десь про 60 відсотків, якщо я непомиляюся
-
🥳 Вітаю, а ви впевнені, що власне паспорт прийшов завдяки DHL, а не дипломатичною поштою? І ще питання, Ви оплату DHL робили в той самий день, коли зʼявилися дані паспорта «Виготовлено, але не доставлено …» чи день після того?
-
Якось так)
-
може далі буде ще більше інформації і більш стане зрозуміло, я думаю, ти, хто вже в країні, отримають свої піари... Бо інакше зовсім нелогічно все це....
-
Я писала в том году с 2019 to present. К примеру, потому что место и специализация работы та же самая все времв
-
Чула що онлайн подають на хелс карту
-
Потрібно в режестрі йти з новими ворк пермітаим
-
Як я розумію, тут розмова йде про СЕС та номінації.. напевно..
-
t.me/prcuaet/2427/350144
-
Просто цікаво, що написано про 40 відсотків. З 232 156 квот, це десь 92 тисячі людей.. все одно як на мене це мало, і фокус на вже живучих та працюючи людях повинен був би бути більший
12 Jan 2024, 17:45
6 minutes ago