PR CUAET
-
Просто цікаво чи нормальна в мене ситуація чи ні...
-
Всім повнолітнім учасникам арлікації
-
Мені прийшло тільки сповіщення що я маю сплатити 255$ за новий перміт , я сплатила і поки на цьому все
-
То дурна політика школи, я попросила і нам дали, праажа теж не з першого разу зрозуміли, що саме я хочу. Я написала на мейл конкретно вчителтці з класу, пояснила детально що я хочу і нааіщо. І вона написала такий лист. Саме не офіційний, а як би опис життя дитини в класі , і як її успіхи , як вона адаптувалася в школі.
-
я б не сказав що за неї неохоче беруться, особливо якщо їм платять) Я навпаки вже багато зустрічав консультантів-адвокатів що мені її втюхували як продажники. вона ДЛЯ ВАС повинна не бути першим варіантом якщо є інші бо це 100% треба з адвокатом багато грошей(5к+) часу витратити щоб потім майже 2 роки чекати щоб тобі сказали чи тобі дадуть пр чи ні а потім ще рік чекати доки його дадуть. І шанси що дадуть неможливо обрахувати, залежить дуже сильно від вашої справи. я чую що у українців норм шанси через політичне становище але я ніде не бачив ніякої статистики щоб точно знати які шанси.
-
Корупцію треба довести - номер судового процесу, наприклад, або рішення суду конкретно щодо Вашого позову. Але незнання державної мови в кожному кейсі буде мінусом, тому я раджу про це не згадувати взагалі. В універах офіційною мовою викладання була українська, Ви ніяк не доведете офіційно, що було інакше. Я працювала в вузі, то знаю точно - у звітах викладання було лише українською. То це питання взагалі забудьте - програшний варіант. Якою мовою Ви писали конспекти - це Ваші проблеми, подякуйте, що Вам це дозволили робити недержавною мовою. Це не дитячий садок, це державна правова система. Треба дорослішати й шукати варіанти, а не бачити в усьому проблеми й шукати винних. Це я як коуч стверджую. Війна - це підстава для біженства. В гуманітарній програмі розглядаються особисті ризики, а не ризики для всього населення країни (це з судових рішень по гуманітарці). У 2022 і львів'яни отримували швидко, а тепер Європа, наприклад, захист дає уже залежно від території. З того, що і як Ви пишете, я би радила Вам подаватися з консультантом. Відчуваю, що Вам не вистачає просто життєвого досвіду. Почитайте, послухайте вебінари про гуманітарну, офіційні джерела. Тоді зрозумієте краще цю програму. Пам'ятайте: одна з умов гуманітарної програми - Ви самі себе забезпечуєте. Якщо не можете - це біженство.
-
4 - WE Workshop: Understanding the Canadian Job Market: A Focus on TECH * When: Monday, November 18, 2024 Time: 5:00 PM – 6:30 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Mary Finch, CCDP, NPower Register at cfbc.ca/we/
-
WE Info Session: Canada Child Benefit * When: Tuesday, November 12, 2024 Time: 5:30 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Lance Vaillancourt, Canada Revenue Agency Register at cfbc.ca/we/
-
А що Ви радити? Спокійно чекати свого часу?