Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t543309981T Offline
    t543309981T Offline
    💕Анна💕
    wrote on last edited by
    А якщо ще немає номера?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2108219946T Offline
    t2108219946T Offline
    Victoria Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Просто цікаво чи нормальна в мене ситуація чи ні...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TeaPenguin
    wrote on last edited by
    Всім повнолітнім учасникам арлікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Я посилала через цю форму підтвердження, що моя перша аплікація була "Submitted" - скриншот экрана з портала та копия листа з електронної пошти, який приходить відразу після відправки аплікації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Тому що гарантій жодних навіть для сильних кейсів. Економічні в цьому плані значно простіше. Відповідаєш умовам — пройшов. Не відповідаєш — не пройшов. В гуманітарній все на людському факторі, який консультант спрогнозувати не може
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Con Hunt
    wrote on last edited by
    Ганьба 🙈 і зрада 😞
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Ну то ж тоді треба обирати іншу провінцію але якщо ви розглядаєте Квебек то не факт що Квебек буде розглядати вас як нового емігранта 😁 це і мне стосується
    1 Reply Last reply
    0
  • t320021730T Offline
    t320021730T Offline
    Lizaveta Novakova
    wrote on last edited by
    Мені прийшло тільки сповіщення що я маю сплатити 255$ за новий перміт , я сплатила і поки на цьому все
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    На сайті чітко сказано, що до фінального рішення. Але, по-перше, це середня температура по палаті. А, по друге, практика може відрізнятися від теорії
    1 Reply Last reply
    0
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    Маргарита выложила видео, в октябре 23 подались , в январе 2024 АIP, октябрь 24 Пр . Так что дела рассматривают
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    То дурна політика школи, я попросила і нам дали, праажа теж не з першого разу зрозуміли, що саме я хочу. Я написала на мейл конкретно вчителтці з класу, пояснила детально що я хочу і нааіщо. І вона написала такий лист. Саме не офіційний, а як би опис життя дитини в класі , і як її успіхи , як вона адаптувалася в школі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Не всі консультанті мають досвід, В цій программі, не можливо бути впевненим в позитивному рішенні, тому у разі відмови це мінус до статистики самого консультанта....
    1 Reply Last reply
    0
  • t312661343T Offline
    t312661343T Offline
    🇺🇦Max 🇺🇦
    wrote on last edited by
    я б не сказав що за неї неохоче беруться, особливо якщо їм платять) Я навпаки вже багато зустрічав консультантів-адвокатів що мені її втюхували як продажники. вона ДЛЯ ВАС повинна не бути першим варіантом якщо є інші бо це 100% треба з адвокатом багато грошей(5к+) часу витратити щоб потім майже 2 роки чекати щоб тобі сказали чи тобі дадуть пр чи ні а потім ще рік чекати доки його дадуть. І шанси що дадуть неможливо обрахувати, залежить дуже сильно від вашої справи. я чую що у українців норм шанси через політичне становище але я ніде не бачив ніякої статистики щоб точно знати які шанси.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Не рассматривают, тут все а чате кто подавался с начала 2024 года без апрувов сидят. Последние к о успел на поезд ещё хоть как-то конец 2023
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Корупцію треба довести - номер судового процесу, наприклад, або рішення суду конкретно щодо Вашого позову. Але незнання державної мови в кожному кейсі буде мінусом, тому я раджу про це не згадувати взагалі. В універах офіційною мовою викладання була українська, Ви ніяк не доведете офіційно, що було інакше. Я працювала в вузі, то знаю точно - у звітах викладання було лише українською. То це питання взагалі забудьте - програшний варіант. Якою мовою Ви писали конспекти - це Ваші проблеми, подякуйте, що Вам це дозволили робити недержавною мовою. Це не дитячий садок, це державна правова система. Треба дорослішати й шукати варіанти, а не бачити в усьому проблеми й шукати винних. Це я як коуч стверджую. Війна - це підстава для біженства. В гуманітарній програмі розглядаються особисті ризики, а не ризики для всього населення країни (це з судових рішень по гуманітарці). У 2022 і львів'яни отримували швидко, а тепер Європа, наприклад, захист дає уже залежно від території. З того, що і як Ви пишете, я би радила Вам подаватися з консультантом. Відчуваю, що Вам не вистачає просто життєвого досвіду. Почитайте, послухайте вебінари про гуманітарну, офіційні джерела. Тоді зрозумієте краще цю програму. Пам'ятайте: одна з умов гуманітарної програми - Ви самі себе забезпечуєте. Якщо не можете - це біженство.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    4 - WE Workshop: Understanding the Canadian Job Market: A Focus on TECH * When: Monday, November 18, 2024 Time: 5:00 PM – 6:30 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Mary Finch, CCDP, NPower Register at cfbc.ca/we/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    WE Info Session: Canada Child Benefit * When: Tuesday, November 12, 2024 Time: 5:30 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Lance Vaillancourt, Canada Revenue Agency Register at cfbc.ca/we/
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    А що Ви радити? Спокійно чекати свого часу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    WE Info Session: How BC PNP and Express Entry Work * When: Tuesday, November 5, 2024 Time: 5:00 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Masoud Manzouri, RCIC Register at cfbc.ca/we/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    FREE WELCOME EXCHANGE EVENTS FOR NEWCOMERS AND IMMIGRANTS: 1 - WE Info Session: CRA Benefits and Credits for Newcomers * When: Wednesday, October 30, 2024 Time: 5:30 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Lance Vaillancourt, Canada Revenue Agency Register at cfbc.ca/we/
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags