PR CUAET
-
2 роки дійсний
-
то може просто пройдете за посиланням вище на офіційний сайт та прочитаєте офіційни правила як раз цієї програми , в яких вказано, що: Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process. Чи ви не розумієте англійської? Замість розказнів про "беседи з IRCC про умови програми до її публікації та що всі умови для всіх програм однакові". Якщо ви самі не іміграційний консультант - то навіщо ви самі щось пишите. На відміну від вас - я даю посилання на офіційни джерела, а не на "ми розмовляли з кимось з IRCC".
-
Ну це зрозуміло, тут в гілці писали що гум програма це марна трата часу але разом з тим якщо є дитина канадієць то можна пробувати.
-
Кто подавался по гуманитарной программе? Какие нужны документы ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка скільки часу дійсний результат CELPIP і через який час його можна перездати ? Дякую
-
Дякую
-
Тік що їздив в Canada Post якраз відправив
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Дякую. А ще підкажіть, будь ласка, яким чином її надсилати в консульство? Що потрібно зробити? Заздалегідь вибачте за недоречне питання. Але я справді не знаю
-
Мені здається дитина-канадець звичайно буде плюсом ,але далеко не основним фактором для одобрення по цій програмі
-
Я не збираюся з Вами дискутувати на цю тему, бо в цьому немає сенсу. Ви не еміграційний консультант і, мабуть, не та людина, яка отримували вже пр. То ж не має бажання читати про ваші домисли. Ви краще знаєте, хто з ким спілкувався і, хто як зрозумів 🤦🏻♀️. Ми достатньо багато знаємо про процес отримання пр, його вимоги і правила. У нас є надійні джерела для отримання інформації.
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка з приводу листа від роботодавця з підтвердженням досвіду роботи. Чи може роботодавець надати цей лист-підтвердження на українській, а я вже його перекладу та завірю у нотаріуса? І чи є у цього листа від роботодавця якийсь «термін дії», скільки він часу буде вважатися легальним?
-
Але ту сумму яку вкажете, бажано тримати на рахунку
-
знаю декілька кейсів, коли матері дали піар , бо в неї вже було 2 чи 3 народжені в Канаді дитини , але не офіційний статус прибування. Її вже намагалися депортувати, але суд вирівиш, що це не гуманно розлучати мати з дітьми або їх теж депортувати, тому їй надали PR
-
ну дітей все рівно будут любити - від чого б їх не народили. Багато хто взагалі "залітав" не передбачуванно та народжував, та все рівно любив
-
це щоб без "домислів" і чітко по той самий програмі. І з чого ви взяли, що "не важно по який програмі" - відкиля ця хибна думка? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#:~:text=Family%20members%20can%20be%20in%20or%20outside%20of%20Canada.%20Only%20you%20are%20required%20to%20be%20in%20Canada%20throughout%20the%20application%20process.
-
это про членов семьи, а вопросы в большинстве были про основного заявителя. А по нему как раз в вашей цитате четко - только вы должны быть все время в Канаде. И девушка писала про себя, когда ее родители - постоянные резиденты Канады. То есть она и будет основным заявителем, а вот ее муж может как член семьи и это не его родители - ездить и не находиться в Канаде.
-
Вот про это я говорил выше.
-
Якщо ви маєте роботу і подаєтесь з Канади по провінційній номінації, то кількість грошей на рахунку не має значення. У випадку, якщо б ви йшли через федеральну чи провінційну програму і подавалися поза Канадою, то там є вимоги щодо грошей.
-
Тогда как понимать вот эту фразу Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process.
12 Jan 2024, 17:45
30005/449364
2 minutes ago