PR CUAET
-
Так, у багатьох заявки гублять. Зверніться до @Lyudmyla19 - вона складає колективні листи міністру імміграції від тих, чиї заявки загубили. Так знаходять.
-
Тут дружина працює, дитина в школі, друзі канадці, тут центр життя. Але робота там і відповідно немає шансів на пр(
-
Она по-моєму in demand 🤔
-
Можете мне не рассказывать)) я тут давно
-
декларация общая как для пр, так и для гражданина. она едина и называется 'для пр или гражданина'
-
Admin officers
-
Ниче не будет. У меня мама 14 лет в Канаде. Пенсию получает Укр. И тут!, кстате, появляется Чеховское ружье. Когда Украина признает только одно гражданство - украинское. Ну и пусть
-
Это admin assistant?
-
може й сьогодні дадуть)
-
Доброго ранку. Поки чекаєш Дип пошту з новий паспортом, можно приїхати подовжити старий, якій закінчиться рівно через два місяці? Хочу податися на новий перміт, який теж закінчується через два місяці.
-
Так а може просто різні офіцери працюють ? Ми ж не знаємо, яким чином вони між собою розподіляють справи, які вони витягують
-
Щиро, дякую, Анна! Буду робити сама. Дякую за поради! Додали впевненості!
-
а який нок та до коли ворк перміт?
-
Ні я просто згадала що здається in demand, в мене по функціоналу щось між 13100 і 12100 але ми не могли вибрати 13100 через назву моєї вакансії executive assistant, бо в 13100 це виключення
-
Я 9.20 і досі нічого
-
Можливо що по Нокам, у мене сабміт в 9:44 і статус не змінився
-
Возможно. Потому что пока все повара получали, если отслеживать статистику в FB, где не только украинцы.
-
добрий день! мої знайомі приїжджають до Манітоби у грудні місяці, чи мають вони право на безкоштовний медичний огляд чи вже тільки за гроші? дякую за відповідь!
-
Портал 1 - 4 жовтня Портал 2 - сьогодні, 25 жовтня Офіс Монреаль
-
Де саме почитати?
12 Jan 2024, 17:45
300115/445794
9 minutes ago