PR CUAET
-
Я 9.20 і досі нічого
-
Можливо що по Нокам, у мене сабміт в 9:44 і статус не змінився
-
Возможно. Потому что пока все повара получали, если отслеживать статистику в FB, где не только украинцы.
-
добрий день! мої знайомі приїжджають до Манітоби у грудні місяці, чи мають вони право на безкоштовний медичний огляд чи вже тільки за гроші? дякую за відповідь!
-
Портал 1 - 4 жовтня Портал 2 - сьогодні, 25 жовтня Офіс Монреаль
-
Де саме почитати?
-
Ви що вважаєте, що вони червень за ноками витягують? Там їх всього 400, схоже, що просто червень відпрацьовують
-
Доброго дня, що робити в такому випадку коли на сторінці MPNP ( ми ждали одобрення провінційного етапу) пише що рішення прийнято але емайла з рішенням немає . Куди можна зайти щоб глянути чи одобрили чи не?
-
Относятся я на лично о себе рассказывал о ситуации а стране в целом ..когда переходишь на личности это беженцы
-
Ні, коли будете документи прикріпляти в аплікації на сайті
-
Дякую
-
В файлах чата есть
-
Вони не відносяться до Канади по програмі гуман , тому і кажу- не переборщіть, бо дадуть вам біженство, а не пр по гуманітарній
-
Внизу формы?
-
Внизу буде додати документи. Потрібно буде вибрати назву і прикріпити
-
Я думаю нет ..я прошел по аспектам по которым Украина отступила в конвещии прав человека ..выбрал те которые могут относиться ко мне
-
Ну не в библиотеке точно. ))) в гугле есть инфа по первым ссылкам. Я как-то читал
-
Давно пора было перестать))
-
або через НОК поки відклали, бо у Вас нижчий ніж 13100 (наприклад), або ВП довше дійсний...
-
Как файл прикреплять?
12 Jan 2024, 17:45
300129/431637
42 minutes ago