PR CUAET
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка з приводу листа від роботодавця з підтвердженням досвіду роботи. Чи може роботодавець надати цей лист-підтвердження на українській, а я вже його перекладу та завірю у нотаріуса? І чи є у цього листа від роботодавця якийсь «термін дії», скільки він часу буде вважатися легальним?
-
Але ту сумму яку вкажете, бажано тримати на рахунку
-
знаю декілька кейсів, коли матері дали піар , бо в неї вже було 2 чи 3 народжені в Канаді дитини , але не офіційний статус прибування. Її вже намагалися депортувати, але суд вирівиш, що це не гуманно розлучати мати з дітьми або їх теж депортувати, тому їй надали PR
-
це щоб без "домислів" і чітко по той самий програмі. І з чого ви взяли, що "не важно по який програмі" - відкиля ця хибна думка? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#:~:text=Family%20members%20can%20be%20in%20or%20outside%20of%20Canada.%20Only%20you%20are%20required%20to%20be%20in%20Canada%20throughout%20the%20application%20process.
-
это про членов семьи, а вопросы в большинстве были про основного заявителя. А по нему как раз в вашей цитате четко - только вы должны быть все время в Канаде. И девушка писала про себя, когда ее родители - постоянные резиденты Канады. То есть она и будет основным заявителем, а вот ее муж может как член семьи и это не его родители - ездить и не находиться в Канаде.
-
Вот про это я говорил выше.
-
Якщо ви маєте роботу і подаєтесь з Канади по провінційній номінації, то кількість грошей на рахунку не має значення. У випадку, якщо б ви йшли через федеральну чи провінційну програму і подавалися поза Канадою, то там є вимоги щодо грошей.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Я отримала довідку онлайн зі сайту МВС. Чи обов'язково її надсилати в консульство на переклад? Чи можна зробити переклад в ліцензійного перекладача в Канаді? Дякую
-
Народити легко, але дитину ще потрібно утримувати з пр чи без нього. Ми тут народили але гроші ж ніхто не платить потім за це хоч дитина і громадянин Канади. Все одно працюєш цей час незалежно від піару. То можна і подаватися звичайним шляхом і ні нащо не надіятися так найкраще
-
У кожної професії згідно його NOC вона своя. У мого чоловіка старт з 20$
-
В заявці не питають про ЗП, але питають про кількість грошей на рахунку. Треба дивитись на сайті, згідно до вашої професії. Наприклад у мене не меньше 16,95$ повинна бути. Я маю 18
-
Начебто різна до кожної професії,але інформація не перевірена Неможу ніде знайти цього,вирішив запитати в чаті
-
Доброго дня, знайомі сходили до імміграційного консультанта і він їм сказав що при подачі документів на федеральний рівень ,після отримання номінації від альберти по програмі Alberta Opportunity Stream Повинна бути заробітна плата не менше середньої ,залежно від ноку Чі є така умова на федеральному єтапі?