PR CUAET
-
Я думаю, там профиль ЕЕ чисто формальность, он же не вырос у вас на 20 балов наверное от 1-5
-
Мой так же был 01.08 готов. Очень странно что паспорта в разброс приходят.. и как узнать где они находятся? В консульстве обещали 3 месяца максимум.. отговорили заказать DHL
-
Оце мені вже так трошки набридло читати: "та не виженуть-та не виженуть" Люди, ніхто нікого не буде виганяти, не буде у тому потреби, самі прзбираємо свої валізи та й поїдемо тому що тут нелегально неможливо існувати. Через те й прикро що більшість людей увесь цей час працювало, платило податки а тепер будьте здорові.
-
Сегодня девушка за паспортом пришла, у неё готов был 1.08 А мой был готов 8 августа, но мне нужна ждать новую дип почту 😭😢 Сказали, возможно к концу года.
-
Так формально вы подались 17го, а не на второй день. Тк именно 17го дали всем до заполнить и оплатить) у меня анкета тоже создана в первый день, на три блока черновик, но оплатила и внесла все только 17го)
-
Вот у меня был сделан паспорт 8 августа. сегодня я пришла продолжить свой загранпаспорт, так как 2 месяца до окончания, а нового паспорта нет. И мне сказали, что нужно ждать след дип почту
-
А поздно уже DHL заказывать?
-
Я бачу. Але ж треба намагатись залишатись у рамках теми топику.
-
Да, есть я жду. Мой паспорт был готов 01.08 и все еще нет
-
Я женат .и это мой выбор и я его уважаю . поэтому многоженство не будет.
-
Нет, но после моего прибытия. Она получила гражданство после моего прибытия
-
Скоро будет, ваш кейс открыли.
-
Уже 2 недели прошло после портал 2, через сколько можно начинать паниковать по поводу eCorp?
-
Ещё нет
-
Якщо я не помиляюсь, то це можливо зробити тільки в тому випадку, якщо вже є в наявності сертифікат відбору Квебек. Дуже хочеться помилятись😭🤧
-
Це цікаво, що запросили саме це. У неї змінився статус з ПР на громадянина під час вашого очікування розгляду?
-
Eligibility у вас есть?
-
Просто дійсно у кожної провінції свої потреби, але люди вже мають робочі місця, навіть якщо вони не настільки затребувані як констракшн наприклад. Якщо вони зроблять такі умови щоб ми покинули країну, то хто тоді буде виконувати ту не настільки затребувану роботу? Знову буде дефіцит кадрів і так по колу
-
Добрий день,можешь хтось файл скинути для декларації від роботодавця?
-
Доброго дня підкажіть як додати в особистому кабінеті новий паспорт при подачі заявки на отримання дозволу на роботу
12 Jan 2024, 17:45
300271/437308
7 minutes ago