PR CUAET
-
Ні, просто вказана в куает. То виходить що в разі чого захочуть документи з основної роботи в Канаді?
-
Дякую за відповіді
-
Привіт, може бували у когось випадки коли просили надіслати довідки чи всякі виписки з роботи, яка була вказана в заяві на куает, але була неофіційною, тобто без контрактів, податків і тд
-
Я б сказав що зараз шанси українцям отримати піар за цією програмою все-таки напевно на порядок вищий ніж було раніше. Але з іншої сторони дуже багато українців зараз подається незважаючи на те чи мають вони на це причини і чи є в них дійсно сильний кейс чи його немає. Відповідно ті хто подаються без сильного кейсу або без відповідної підготовки дуже часто отримують відмови. Тому відповідно по українських кейсах я сумніваюсь що загальний рівень прийнятих навіть досягає 50%. Але саме ця цифра це вже дійсно моє припущення
-
Цифри явно не відповідає дійсності. З того що я можу сказати серед людей які подаються самі відмов напевно все-таки більш ніж 50%, а в тих в кого все-таки кейси і добре зроблені і вони все-таки мають якісь реалістичні причини то відмов все-таки напевно менше. Але явно не 3%
-
Отримали провінційну номінацію за 1 день. 3.04.2023 подалися на федеративний рівень PNP non-express entry skilled worker Nova Scotia. Одразу запросили біометрію для молодшого сина, бо при подачі на cuaet не просили його біометрію. Наш cuaet мед огляд і біометрію зарахували одразу. 3.05.2023 - підтвердження, що документи отримані. 2 рази запитували schedule A. 13.09.2023 - pre-arrival letter 10.11.2023-background check complete Кінець листопада-Portal 1 21.12.2023 -Portal 2 2.01.2024 - eCoPR Робили все самостійно
-
Тобто відсоток відмов саме українцям майже нульовий, але тиеба правильно податись, не через "батюшку в церкві"
-
З того що чув я від двох консультантів лише Украінців в 2023 десь 7000 отримали апрувал (не ПР) по гуманітрці. Відмовили з них 3% ( тим хто не мав дітей переважно). Я не сперечаюсь, розумію що у кожних консультантів свій може буде інтерес свої цифри озвучувати