PR CUAET
-
Ещё нет
-
Не очень многие специалисты работают с H&C (как адвокатов касается, так и консультантов). Это весьма сложное направление, очень дотошно надо выстраивать стратегию подачи, подбирать под неё документы, быть очень въедливым и скрупулёзным в подготовке файла и т.п.
-
Дякую за вашу експертну думку!
-
С конца прошлого года ждут AIP (подавляющее большинство)
-
сейчас много кто ждет 30+ дней (Монреальский офис IRCC). Я с 1-го Октября жду … Так что просто ждите …
-
Будет выше чем сейчас, имхо
-
Ребята помогите пожалуйста советом. Что делать??? Получили дозапрос IMM5546 покинул Украину 24.02.2024 в возрасте 18 лет не служил учился в колледже не военная кафедра, военного билета нету по мед показаниям была отстрочка, в панике не знаю что делать
-
Почему не берёт, чем обосновывает?
-
Моя консультант говорит что больше 2 человек в год не берет по гуманитарке.. Хотя меня долго не готовила. На все ушло около 3 + мес.
-
🚩☢️У Канаді найвищий ризик онкології у світі.⚠️ ❗️Понад 10 мільйонів канадців мешкають під загрозою онкологічних захворювань. ℹ️Ці цифри, оприлюднені днями, шокували багатьох. Чинник криється у надрах країни. Дані дослідження Університету Калгарі показали: у 18 відсотках будинків допустимі норми Міністерства охорони здоров'я Канади перевищують рівень утримання радону. Це означає, що приблизно 10,3 мільйона канадців зазнають впливу небезпечного газу, причому прямо вдома.❗️ ℹ️Радон – безбарвний радіоактивний газ без запаху, який є другою причиною раку легень у всьому світі. Він утворюється при розпаді урану, поширеного елемента в канадському ґрунті та гірських породах. 📊За даними МОЗ Канади, він може проникати в будинки через будь-які отвори, що торкаються із землею. 🏠Наприклад, через тріщини у фундаменті та стінах, будівельні шви, зазори навколо водопровідних труб, стовпи, віконні рами, сливи, відстійники чи порожнини усередині стін. ➕Лікар Павло Мекарскі з Національної програми з радону Міністерства охорони здоров'я Канади заявив, що за останні 12 років з'явилися незаперечні докази того, що кількість будинків з високим рівнем радону зростає. ➕Причому тривала дія речовини є основною причиною раку легенів у людей, які курили мало або ніколи не курили. Ризик розвитку раку легень протягом життя збільшується на 16 відсотків за впливу кожних 100 Бк/м³ радону. ℹ️Рівень вмісту радону варіюється в залежності від місцевої геології, часу будівництва або, наприклад, вентиляції. ❗️При цьому жоден район Канади не захищений від впливу радону, і мешканцям рекомендують перевірити свої будинки. ℹ️Онколог з Університету Канзасу, доктор Дорін Езефайф, каже, що радон можна виявити лише за допомогою детектора радону, який у свою чергу є лише спеціалізованими компаніями. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Було б добре якби вони як в ЕЕ показали скільки людей на якому балі
-
Може це DHL пошта була
-
Говорит что много работы с этим. Она не только гуманитарку делает а остальные программы. Работы сейчас много навалилось.
-
Ні, не треба, тільки написати що вона є. Ніяких документів загружати не треба, тільки фото.
-
www.servicecanada.gc.ca/tbsc-fsco/sc-hme.jspDepending on your yearly income, you may be required to pay back some EI benefits at income tax time. You do not have to repay your EI benefits if: your 2024 net income is less than $79,000; or you received less than 1 week of regular benefits or fishing benefits in the preceding 10 taxation years; or, you were paid special benefits, i.e. maternity, parental, sickness, compassionate care benefits or family caregiver benefits. Ways to contact Service Canada: 1-800-O-Canada Find a Service Canada Centre nearest you – details Submit an eService request - details **** Prepared by Community & Career Catalyst of cfbc.ca