PR CUAET
-
Ну тогда это бред полнейший, зачем брать 1628 человек, если вы знаете что у вас свободных мест 400. Когда началась программа новая в июне, у них было все расписано по 400 человек каждый месяц, плюс- минус. А теперь они закрыли вообще все и откуда то 1628 человек очереди.
-
Сегодня в посольстве сказали что DHL почта идёт месяц и 2 недели )
-
Доброго дня. Щоб чоловіку засвідчити довідку про несудимість треба ловити слот? Чи в порядку живою черги? Резеов+ потрібно оновлений не пізніше чим за 72 години до прийому? Дякую
-
Мы уже ждём больше месяца 🙊
-
Ну, спершу казали, що паспорти приїдуть у вересні, тепер мені в консульства відписали, що до кінця жовтня прийде паспорт, лишився один тиждень до кінця місяця
-
Залишаєця чекати .
-
Ми теж чекаємо це очікування реально довге . Досить пройти треба 7 кругів щоб зловити запис а потом ще 150 кругів щоб забрати . Просто квест.🤷
-
Слишком мудро для канадцев..💆🏻♂️😀👍
-
Ну надія є що до 4 листопада вони внесуть.
-
Якби хоч всім присвоїли номера то люди б знали що справи таки є. І може вже б не турбували IRCC а спокійно дочікувались. Або хоч би по uci можна було б побачити споави. І ну ще ми б були не проти щоб цю програму внесли в список на bridging owp😅Багато хочу?Знаю🤣
-
Тобто залишилось 399 номінацій на цей рік але в них зараз заявок для отримання номінації 1628 ще в черзі ? Тобто це же виходе в мінус усе Чи навпаки залишилось 399 номінацій вільних ?
-
В мене така сама ситуація, як і у Вас, і у Алесі. І от сьогодні, якщо цікаво, отримала ATIP Notes, запит надіслала рівно місяць тому. Цього разу вони трохи більш інформативні, ніж завжди)) Тож, з цих ноутсів я з'ясувала, що: 1) мамі зарахували медицину, прогрес був такий: 29.08 eligibility, 05.09 відповідь із вказанням даних з її старого медогляду, 11.09 медицина зарахована (хоча в акаунті вона потім зникла й більше не з'являлася); 2) тиждень тому мама пройшла security; 3) офіцер зауважив, що хоча можна було й постаратися і взяти кращі відбитки пальців, але вони прийняли як є (exemption granted); 4) з того, що залишилося пройти, я бачу лише criminality.