PR CUAET
-
Скажемо так, кількість дуже мала 1700 це дуже мало, а в цю цифру входять і post gratuated Це буде голодні ігри... Якщо ви вагаєтеся переїзжати чи ні, то тут сама велика заковика знайти eligible full time роботу. Тут більшість парт тайм чи контракт на сезон. Але якщо в вас класна нужна кваліфікація то може й вийде. Рахуйте вам потрібен час щоб адаптуватися в новій провінції та знайти роботу + пропрацювати мінімум 2-3 міс та подавати документи. Зараз краще підстрахуватися ворк пермітом новим а далі думати чи цей план вам підійде. Квота дуже мала...
-
вони на такі листи не відповідають. якщо паспорт будет передано DHL то вам прийде трек номер. це єдине, що підтвердить передачу.
-
Аня, підкажіть, щоб отримати ноутс, чи відправляли консент форм? Бо в мене двічі питають саме цю форму, відправляю - і тиша...
-
Вітання з порталами 2...👍 хоча це більшою мірою технічний крок. А ось чекати 8 місяців портал 1 після еліджібіліті - це тортури....
-
Питання про Заявка жовтень - у жовтні 2023 чи 2024?
-
Больная система убрала только очередь, а ал ше все то же самое. Ничего по сути не поменялось.
-
А там питання не про АОР. А по порядку 8 - Не отримав, подавався у жовтні. Ті, хто подався у жовтні 2024 - вони як раз не отримали.
-
Я від себе і своїх депендант питаю.... Скажіть, а за яким посиланням Ви подавали запит?
-
Я не відправляла консент. Але я подаю заявку не як репрезентатів, я типу від імені мами, може тому не треба..
-
Звісно жовтень 23р. Тим хто у жовтні подався тільки аор чекати щонайменше 9 місяців
-
Але ж мають бути якісь строки передачі цих заяв? Бо треба швидко, а виходить як завжди.
-
Я вже зрозумів що декому з подачею у жовтні 24 р дуже захотілося прийняти участь 😁
-
Дякую
-
На сайті пише, що місяць розгляду через велику кількість звернень
-
Скільки ви чекали DHL доставку?
-
Від подачі до отримання місяць, мені тільки через 2 тижні дали трек
-
Дякую , це я бачила 👀
-
Ні ще
-
А де ви бачите 8? По нових порталах за сьогодні - все ще 6 міс до першого чи до другого
-
Medium Demand
12 Jan 2024, 17:45
300537/429575
6 minutes ago