PR CUAET
-
Аня, підкажіть, щоб отримати ноутс, чи відправляли консент форм? Бо в мене двічі питають саме цю форму, відправляю - і тиша...
-
Вітання з порталами 2...👍 хоча це більшою мірою технічний крок. А ось чекати 8 місяців портал 1 після еліджібіліті - це тортури....
-
Питання про Заявка жовтень - у жовтні 2023 чи 2024?
-
Больная система убрала только очередь, а ал ше все то же самое. Ничего по сути не поменялось.
-
А там питання не про АОР. А по порядку 8 - Не отримав, подавався у жовтні. Ті, хто подався у жовтні 2024 - вони як раз не отримали.
-
Я від себе і своїх депендант питаю.... Скажіть, а за яким посиланням Ви подавали запит?
-
Я не відправляла консент. Але я подаю заявку не як репрезентатів, я типу від імені мами, може тому не треба..
-
Звісно жовтень 23р. Тим хто у жовтні подався тільки аор чекати щонайменше 9 місяців
-
Але ж мають бути якісь строки передачі цих заяв? Бо треба швидко, а виходить як завжди.
-
Я вже зрозумів що декому з подачею у жовтні 24 р дуже захотілося прийняти участь 😁
-
Дякую
-
На сайті пише, що місяць розгляду через велику кількість звернень
-
Скільки ви чекали DHL доставку?
-
Від подачі до отримання місяць, мені тільки через 2 тижні дали трек
-
Дякую , це я бачила 👀
-
Ні ще
-
А де ви бачите 8? По нових порталах за сьогодні - все ще 6 міс до першого чи до другого
-
Medium Demand
-
Виходить вони розглядають вп до першої половини 2026 року
-
13110 – Administrative assistants
12 Jan 2024, 17:45
300539/429963
4 minutes ago