PR CUAET
-
До якого року у вас воркперміт?
-
Тобто треба краще раніше подаватись на перміт зараз ? Я думала це зробити в січні тому що можна до 31 березня 2025 року ? Чи ні ?
-
Ну я честно незнаю наскільки моя праця заьребувана у Ньюфаундленді. Я молода людина тому багато досвіду немає. В будь-якому разі я запишись до консультанта та буду вже думати. Але так, Ньюфаундленд я також роздивитися як варінт
-
Чи не підкажете, на які числа очікуються слоти 29 жовтня? На перші 2 тижня грудня чи останні 2 тижня листопада? Дякую заздалегідь
-
10 лет в статусе ПР
-
Ну він же не зможе закрити раніше програму якщо на сторінки написано кінець 31 березня 2025 ?
-
Жах… Це в Калгарі чаше за все чи не тільки ? Наприклад Едмонтон ?
-
Доброго дня! Як замовити Atip notes?
-
Те що Містер Міллер так часто робить ці заяви не додає впевненості в завтрашньому дні
-
В мене заявка подана раніше на 10 хв. Але вп в 27 закінчується (
-
подивимося чи це так, у моєї дружини березень 2026 кінець ВП, і заявка була подана через 10 хвилин після Kate
-
atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/privacyTerms.do?requestflow=ircc
-
Нет. Просто прожить. Тогда будет пенсия по возрасту. Если работаешь и хотя бы раз платил СРР, то еще добавляется рабочая пенсия, которая зависит от того сколько платил СРР
-
Доброго дня,чи потрібен кюар код з резерв плюс при видачі закордонного паспорту який надійшов дипломатичною поштою до консульства з іншої країни,дякую
-
Зараз працюю ха НОКом 75101, незнаю, наскільки вона в деманд у Ньюфаундленді
-
Всем здравствуйте. Такой вопрос с федерального этапа пришел до запрос на новый паспорт ребенка (заканчивается через 5.5 месяцев) сами знаете как его сделать, мы слота не поймали по сей день. Нам дали 60 дней, что делать кто знает в такой ситуации?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, чи є виїзні сесії у Ванкувер? Хтось потрапляв на прийом у Ванкувері? Як часто таке буває і де слідкувати?
-
Може Вам замовити officer notes? Зось прям капець як довго чекаєто
-
До 10 жовтня можна було забронювати місце
-
Дякую! А як записуватися ? Напевно вже всі слоти зайняті
12 Jan 2024, 17:45
300562/458540
less than a minute ago