PR CUAET
-
-
Привіт, підкажіть будь ласка, чи є виїзні сесії у Ванкувер? Хтось потрапляв на прийом у Ванкувері? Як часто таке буває і де слідкувати?
-
Дякую! А як записуватися ? Напевно вже всі слоти зайняті
-
Інтервью буде у вівторок об 11 ранку. Всі деталі дивитись на її профілю.
-
тут звісно діло кожного, і кожен має свої переконанння, чекати або подаватися зараз, але в тій полісі є наступна примітка: "It may be revoked at any time. All applications received prior to the expiry or revocation of this public policy will be processed under the public policy."
-
www.instagram.com/stories/yuliannayv/3486843434709941498?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXZoZzFudXNkbTVpNw== Буде інтервью з міністром імміграції Альберти. Можна задавати питання до журналістки Юлії в Інста.
-
Думала спокійно можна до березня чекати…
-
На днях була вибірка - 872 бали. Де ви про 811 взяли?
-
Доброго свім вечора, підскажіть будь- ласка, чи хтось заповнював форму IMM 5707 при подачі на продовження work permit, бо у відеороліку нема такої інформації, а на сайті IRCC Step 5 передбачає наявність цієї форми при подачі в розділі Ukrainians measures ( тобто там де зазначено, що можна податись до 31 березня 2025), дякую заздалегідь за відповідь
-
Дакую, ого я навіть не знала цього То звісно краще подаватись бо в нас кінчається в 25 і думали з чоловіком в січні робити бо треба для дитини ще паспорт зробити щоб разом усі податись
-
А підкажіть як реально зробити фото для подачі на green card за допомогою моб.телефону з тими всіма пікселями і розширенням як написано в правилах...
-
Я допомагав одній знайомій виправити букву у імені після приїзду ( на кордоні при виданні не вірно написали) на WP. Не побачила. Чекає вона вже більше пів року.( просив urgent ‼️ ) Не може зробити права і взагалі нічого зробити… всі відмовляють з копією робити що небудь. Бо треба відправляти оригінал WP з заявкою. Краще вже нічого не робити
-
Так, але потім писали, що бажаючих дуже багато і закрили запис швидше. Цікаво, скільки слотів було на ці два дні. Я отримала відмову. Питала чи можна приїхати і чекати, можливо буде час. Відповіді не отримала