PR CUAET
-
Дакую, ого я навіть не знала цього То звісно краще подаватись бо в нас кінчається в 25 і думали з чоловіком в січні робити бо треба для дитини ще паспорт зробити щоб разом усі податись
-
А підкажіть як реально зробити фото для подачі на green card за допомогою моб.телефону з тими всіма пікселями і розширенням як написано в правилах...
-
Я допомагав одній знайомій виправити букву у імені після приїзду ( на кордоні при виданні не вірно написали) на WP. Не побачила. Чекає вона вже більше пів року.( просив urgent ‼️ ) Не може зробити права і взагалі нічого зробити… всі відмовляють з копією робити що небудь. Бо треба відправляти оригінал WP з заявкою. Краще вже нічого не робити
-
Так, але потім писали, що бажаючих дуже багато і закрили запис швидше. Цікаво, скільки слотів було на ці два дні. Я отримала відмову. Питала чи можна приїхати і чекати, можливо буде час. Відповіді не отримала
-
Дякуємо за довіру 😉
-
Всім доброго дня. Подивився купу вакансій згідно свого досвіду роботи, всюди потрібно мати Апегу. Почав подаватись в APEGA і трохи запутався. Можливо хтось може допомогти. Там треба підтвердження скілів. Як ті підтвердження збирати? І скільки людей з попередніх місць роботи повинні підтвердити? Чи можна одну людину вказати, яка підтвердить мої скіли? Як краще зробити, порадьте будь ласка
-
Ні у нас також application assignment for essesment, ворк перміт на момент подачі був до 26, через пару тижнів прийшов новий, ми їх про це одразу сповістили, новий до середини 27року. Hairstylist
-
Щоб записатися на наступний раз
-
Мені треба громадянство дитині надати, поки що лише довідку отримати Вибачте за настирливість, але так і не зрозуміла поки що, де слідкувати за датами виїзних сесій?