PR CUAET
-
Ще раз велике дякую за роз'яснення
-
А можете дати посилання на якому сайті продовжувати і де все це читати ? Чи може є гілка про продовження WP?
-
Ще не подала на апостиль. Побачила що змінилась подача на особисту і розстроілась, що треба летіти в Едмонтон особисто на подачу, а потім особисто забрати. Спізнилась і так зависло не вирішене. Я вагітна на останніх тижнях, раніше зробити не було можливості фінансової а зараз летіти в Едмонтон не варіант, а потім з двома малими треба думати як Тому так і зависло. Але маю зробити. Переклад свідоцтва я зробила в Україні тому не потрібен апостиль на нього, але я так розумію потрібен апостиль на саме свідоцтво
-
Хтось може підказати по Резерв +,чи можливо забрати паспорт без кюар коду,якщо його було виготовлено рік назад
-
Дякую. Просто бачила що Куает це виключення із правил, тому вирішила уточнити.
-
Саме так. Що підказати то? Де питання?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Ми плануємо покупку будинку, але нам сказали що ми не можемо купляти, тому що в мене ворк перміт закінчиться наприкінці січня, а потрібно щоб було якнайменше 6 місяців. Очікуємо пр тому на продовження ще не подавалася.
-
Очікую новий паспорт коли доставлять до консульства.
-
Работаю в доме престарелых в Канаде Хочу вас огорчить Чтобы записать и вообще попасть в дом престарелых Дети будут платить за нее Минимум надо отказываться от престарелого Так что вам незачем переживать А украинцы приехали и работают Чтобы платить за жилье, еду и тд Да забыла ещё и налоги платят Бюджет Канады растет Так что не не надо вам так нервничать
-
Дякую
-
Є люди в яких був подовжений у дитини і їм дали
-
А термін паспорту Вашого більше ніж перміту?
-
Якщо у чоловіка перміт довше, він може купити без дружини.
-
Підкажіть будь ласка подали на продовження стаді перміт для дітей і прикріпили своі батьківські перміти які діють лиш до березня і відповідно дітям лише до березня дадуть , але ми отримали нові продовжені , як їх додати до заявки щоб дітям теж дали 3 роки
-
Хтось стикався із тим що форма imm5709e не завантажується до аплікації? Вона валідована, штрихкоди є, але при завантаженні видає помилку, різні браузери не допомагають, не розумію що не так.
-
Податися знову
-
Потрібно апостиль на свідоцтво. Не розумію чому зараз потрібно особисто подавати. Минулого року відправляли документи поштою