PR CUAET
-
Permanent resident, Citizens, Refugee/protected person, study visa, no status. Такі
-
Всім привіт, багато разів читав що немовля з канадським паспортом дає великий шанс отримати пр по гум програмі, це здогадки чи дійсно були успішні кейси?
-
может отпуск на неделю ничего не изменится,но никто этого не знает,может миграц подскажут
-
от подачи и до получения-это и есть процесс
-
Якщо не тяжко, пошукайте і поділіться тут) Всім цікаво анонс на анонс) Без підколів, якщо що, але французьку явно не понизять
-
Весь процесс подачи, а после подачи и до получения? Я думаю надо проконсультироваться дополнительно. Для меня этот вопрос не просто поговорить, так как запланирован отпуск и куплены билеты после нового года. Спасибо.
-
вище міграц консультант скидала скрін
-
Где-то по чатам проскальзывала инфа, что готовят новую провинциальную программу по аналогии с peq. Там срок обязательной работы и ноки снижены. Деталей не знаю, может это вообще выдумка. Типа в ноябре должны заанонсить
-
Подскажите, где есть такая фраза? Я читала, что необходимо быть в Канаде на момент подачи и на момент получения. Возможно и можно выехать в отпуск на 2-3 недели в процессе.
-
75$
-
Яку нову програму?
-
Жаль☹️ Подождем новую программу, может снизят порог по нокам.
-
Доброго дня! Чи зможу я податись через дочку, якщо вона отримає PR по зовсім іншій програмі?
-
Не рахується бо це не кваліфікована пряця(не нок 0,a,b)
-
Бо я вже напрягся😂
-
Ааа
-
Щось не туди відповів
-
Що не рахується?
-
Я подаюсь по сестрі, вона по бабусі. Все ок)
-
Дякую, що ткнули носом, ато я почитав умови отримання csq, вони виявились рівноцінні отриманню пр з нуля, що нівелює спрощення на федеральному рівні. Якщо зараз для нас це буде дійсно формальність то тих пів року не гріх і зачекати, тим паче, що планую вчитись на фул тайм francisation, а це вже більше ніж пів року.
12 Jan 2024, 17:45
30077/428808
15 minutes ago