PR CUAET
-
Це у зв'язку з закриттям програми?
-
Привіт всім, чи можете підказати наступне: при подачі на новий закордонний паспорт є на руках діючий біометричний паспорт дійсний до травня 2025 року та паспорт не біометричний старий дійсний до 2017 року. Оцей протермінований паспорт без проколювання, але з вирізаним номером на останній сторінці. То він вважається анульованим? Якщо ні, то при подачі на новий можна одразу анулювати його, а діючий попросити залишити, бо в ньому візітор віза. Тобто за один раз можна все зробити, чи потрібна окрема дія щодо анулювання старого паспорта? Дякую завчасно.
-
Підтвердження отримання заявки
-
А який зміст листа?
-
Була розсилка усім, хто подався за сімейною програмою для українців
-
Так, без pr можна, але то licenseee. Якщо PR, тоді P. Eng
-
Читаю - аж страшно. Аплікацію подали на федеральний рівень в 20тих числах листопада 2023го, 25 вересня Портал-2… чекаємо eCOPR.... А народ кіпішує що з квітня та ще й не отримали FD. Я розумію що мабуть такі щасливі, але аж пересмикує.... 😅😅😅
-
Я перепрошую, а про який лист іде мова?
-
Якщо я не помиляюсь, то 10 робочих днів та похибки на повітряні тривоги.
-
Тим, хто не отримав, раджу подзвонити в IRCC і попросити повідомити вам тимчасовий номер вашої заявки. Якщо не бачать її в системі, то попросити провести її пошук. 🔍
-
Ні, ніяк не впливає на канадське. Оте інше європейське - треба читати. Але на канадське не впливає
-
Ось такий лист отримали багато людей в цьому чаті. Деякі не отримали. t.me/prcuaet/1783/348652
-
Ви не праві, проте підказок давати не буду)))
-
Тільки на цьому тижні відправила всі документи.
-
Всім привіт! Цікавить таке питання. Можливо хтось зіштовхувався або знає відповідь. Я маю громадянство України, отримав PR вже більше пів року тому, нещодавно отримав громадянство ще одної країни в Європі. Тобто маю Українське, Європейське. Чи вплине це на подачу на Канадський паспорт і чи треба буде відмовлятися від якогось з громадянств щоб отримати Канадське ? Знаю що подвійне дозволено, а ось потрійне не зрозуміло Дякую за увагу)
-
А давно заявку подали? Обычно через месяц CAQ одобряют.
-
У мене забрали не біометричний який закінчив дію у 2019. Сказали не можна що на руках було 3 паспорти.
-
Попросити знайомих вислати її вам «Укрпоштою»
-
Я не про пошту ,а про підтвердження від wes
-
Дякую 🙏
12 Jan 2024, 17:45
300802/426689
5 minutes ago