PR CUAET
-
Ясно. Дякую!
-
А віза до коли?
-
Добрий вечір! Старий паспорт з візою закінчується у Травні, новий паспорт ще без візи. Чи можна виїхати за межі Канади у Грудні- Січні на тиждень? Чи можуть бути проблеми при перетинанні кордону? Може хто стикався...
-
Все ок . Я тоже на новий буду ... Всі новий і роблять щоб як подовше залишитися..
-
Дякую
-
Якщо робити продовження ворк перміту по cuaet вже з новим паспортом то як ?? тільки що намагалась знайти це на IRCC нічого немає взагалі хаха не розумію
-
Так, я просила зробити дірки бо там була віза до Штатів до грудня то я на всяк випадок спочатку сказала ні, можна дірки. Вона мені сказала що у будь якому випадку потрібно буде здати під час отримання нового. То я вирішила відразу віддати під час подачі на другий діючий новий. У мене ще є біометричний але він закінчується через 2 роки
-
Ще краще .. Мені просто коли ,я один раз написав їхати в Україну і робити паспорт.... Налетіли тут,як я посмів відправляти жінку в Україну ,ну і далі все в тому руслі😂😂😂
-
Доброго дня. Хотів спитати якщо хтось знає. Якщо роботодавець відмовляє в ЛМІА, але ці 50 балів треба кров з носу, чи є якісь виходи? Наприклад купити його чи перевірити може моя позиція є виключенням. Дякую за відповідь.
-
Безмежно дякую за відповідь!
-
У меня номер 19482, submitted 09:58 AM. Если можно которых статус поменялось на “assigned for assessment”, скажите нам последние три цифры в намере вашего заявления 🙏🏻🫶
-
В мене є новий паспорт, але без візи, може буде ок.. може хтось знає де можна запитати напряму?
-
11 июня
-
Ну коли є новий паспорт, то це не проблема заїхати. Питання чи збирається людина повертатись, коли ще дійсна віза
-
Віза хоч останній день, як всі консультанти кажуть. А ось паспорт...((. Чула що півроку до кінця і вже проблеми
-
Та ні . Я ж написав вам до ... Тобто вже можна.
-
Це зрозуміло, але я переймаюся що можуть бути проблеми через те що віза закінчується за декілька місяців.
-
Ну ви серйозно,в чужий ліс - собі по дрова .. Не можна нічого,що ви написали .. Хіба в шахраїв .
-
Тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html Там є кілька варіантів: Your CUAET application was approved before February 4, 2024. І тут сказано як подати і що вказувати і де You arrived in Canada on or before March 31, 2024 updated
-
Ну для повернення Вам треба мати візу.
12 Jan 2024, 17:45
300917/429208
4 minutes ago