PR CUAET
-
У меня 436 статус сменился 19 сентября
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Military чи служили чи ні дати відповіді, чи займали державні посади для мене і для чоловіка. Але щоб дати ця прості відповіді треба було всю нашу історію продублювати. Таке собі і підтвердження що ще працюю. Я добавила багато пейстабів і новий letter of employment і старий контракт добавила. Після дозапиту до порталу 1 пройшов майже місяць
-
Якийсь сексизм бо я весь час пишу що краще їхати в Украину робити. Один раз злітати і через тиждень-два вже з новим паспортом гуляти. На мене ще ніхто за це з претензіями не нападав 😄
-
407/ 9:44
-
Забавно что в другом сообщении он/она/они жалуются на кейсворкера что им дали не то социальное жилье 😂 (чел сидит на Ontario works) “Dear Canuck I would like to let you know that today I got an offer from social housing but I refused it because the unit was far from up north no access to public transit so I refused the unit and I told my caseworker next time you have to offer a unit at least close to enmities.” Занавес ))